Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Impozitarea terenurilor agricole nelucrate ar aduce mai mulţi bani la buget


În loc să caute noi surse de venit, guvernul preferă disponibilizările de personal, acuză liderii sindicali, chestionaţi de The Money Channel. Ei vin şi cu un exemplu concret - bugetul de stat a ajuns să piardă sume semnificative pentru că Ministerului Finanţelor a decis să nu impoziteze terenurile agricole nelucrate.

Discuţia referitoare la impozitarea terenurilor agricole nelucrate este veche de câţiva ani. Cu toate acestea, până acum nu s-a făcut nimic concret în acest sens.


"România nu îşi poate permite, atunci când se discută la nivel mondial de o viitoare criză alimentară România, să ţină terenurile agricole pârlog şi cei care le folosesc să nu fie sancţionaţi pentru asta", a declarat Dumitru Costin, preşedinte BNS.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Preşedintele Federaţiei Agrostar, Ştefan Niculae, susţine că impozitarea nu este dorită în special de dezvoltatorii imobiliari care au cumpărat foarte mult teren iar acum îl ţin nelucrat, aşteptînd să îi crească valoarea.

"Sunt interese de ordin politic aici în luarea acestor decizii şi sunt presiuni ale primarilor consiliilor locale şi consiliilor judeţene care doresc menţinerea acestei stări de fapt, pentru că mulţi dintre ei au afaceri imobiliare în această zonă importantă. Este o încrengătură de interese pe plan local şi acolo există marea frână în luarea unor decizii concrete", spune Ştefan Niculae, preşedinte Federaţia Agrostar. (Money.ro)
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016