Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Informatia de Alba: Peste 400 de românce au dorit ieri să culeagă căpşuni spanioli


Începând de pe 16 februarie dimineaţă, de la ora 10.00, Casa de Cultură a oraşului Teiuş găzduieşte prima bursă naţională de locuri de muncă din istoria judeţului Alba. Organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă sub egida EURES, bursa de la Teiuş va aduce peste 900 de persoane dornice să prindă un contract de cules căpşuni în Spania (Huelva).
In prima zi de organizare, deşi erau aşteptate 210 persoane, la ora deschiderii erau deja înregistrate 358. La bursa adresată reprezentantelor sexului frumos au venit din 34 de judeţe plus Municipiul Bucureşti, din toate colţurile ţării.

Două firme în patru zile

Primul angajator care operează inclusiv astăzi interviuri de angajare este foarte mulţumit de activitatea româncelor: „Nu avem condiţii aparte de muncă, sunt cele conforme prevederilor legale din Spania. Oferim un contract pe o perioadă de trei luni, practic o campanie de recoltare, şi un salariu de 37 de euro/zi brut. În plus, asigurăm o parte din transport, respectiv un drum noi, iar celălalt va fi suportat de angajat. Ne orientăm spre doamnele care au experienţă în agricultură, iar în cazul celor care au mai lucrat în Spania, dar nu la noi, este important să nu aibă recomandări proaste. E bine doar să aibă experienţă în agricultură, iar dacă au mai lucrat în Spania să nu aibă recomandări proaste. Dar, în general, pot să vă spun că am lucrat foarte mult cu compatrioţi de-ai dumneavoastră şi suntem mulţumiţi pentru că româncele sunt foarte harnice şi îşi văd de treabă”, ne-a declarat Felix Barragan, reprezentantul firmei Surexport din Huelva, Spania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Informatia de Alba.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016