Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inspectorii ANSVSA au aplicat amenzi de 127.000 lei în acest weekend

Tags: ansv

Inspectorii ANSVSA, care activează în cadrul „Comandamentului Sezon Estival 2009”, au controlat în perioada 17-19 iulie aproximativ 81 de unităţi de alimentaţie publică din staţiunile Mamaia, Eforie Nord şi Costineşti şi au aplicat amenzi în valoare de 127.000 lei, a anunţat luni Autoritatea.

Astfel, potrivit unui comunicat remis luni de Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), au fost verificate 50 de restaurante, şase magazine alimentare, două patiserii, două baruri, două unităţi tip autoservire, o cofetărie, 11 unităţi tip fast-food, un bufet, o fabrică de pâine, două laboratoare de cofetărie - patiserie şi trei braserii.


În urma acestor controale, au fost retrase de la trei restaurante 58 de kg de produse de origine animală şi non-animală, cu o valoare aproximativă de 1.000 de lei, pentru că prezentau pericol pentru sănătatea publică.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

În urma verificărilor, inspectorii au descoperit nereguli privind nerespectarea cerinţelor de igienă privind depozitarea şi manipularea produselor alimentare şi neasigurarea regimului optim de temperatură, fapt pentru care au fost aplicate 29 de amenzi, în valoare de 127.000 lei şi şase avertismente.

Directorul ANSVSA, Liviu Rusu, declara recent că inspectorii sanitar-veterinari din "Comandamentul Sezon Estival 2009" vor aplica sancţiuni de la 1.000 la 15.000 lei şi vor recurge la închiderea unităţilor de alimentaţie publică de pe litoral care nu respectă normele de igienă şi de siguranţă alimentară.

Comandamentul de vară este format din 12 echipe cu 24 de inspectori sanitari care controlează restaurantele, fast-food-urile, cantinele, pensiunile turistice, taberele de copii şi alte unităţi de alimentaţie publică în care se prepară şi se servesc alimente. Acestora li se vor adăuga şi membri din Ministerul Turismului la efectuarea controalelor în unităţile hoteliere.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016