Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Instalatia de energizare a apei si stimularea cresterii plantelor, o inventie romaneasca medaliata in Rusia


Romania a castigat 27 de medalii si premii speciale la cea de-a X-a editie a Salonului International de Inovatii si Investitii de la Moscova pentru cele 20 de inventii cu care Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) fost prezenta la eveniment.
Inventatorii romani au reconfirmat ca sunt capabili de rezultate spectaculoase. Mi se pare exceptional ca am reusit cu doar 20 de inventii sa castigam 27 de medalii si premii speciale. Romania demonstreaza inca o data, la un salon international de prestigiu, asa cum este cel de la Moscova, ca este o tara a premiantilor.

Ne dorim ca rezultatele cercetarii sa ajunga mai repede in economie si pentru aceasta, corelat cu planul de inovare al Europei, lucram la planul de inovare al Romaniei, aceasta fiind in responsabilitatea ANCS. Eficienta si eficacitate in utilizarea fondurilor publice pentru cercetare si dezvoltare, simplificarea administrativa, parteneriat public-privat, ajutor pentru IMM-uri inovative, o mai buna lege a inventiilor de serviciu sunt doar cateva dintre elementele pe care le avem in vedere pentru planul de inovare.

Avem proiecte mari precum Clusterul de dezvoltare socio-economica / Hot-Spotul High-tech Magurele in jurul infrastructurii pan-europene de cercetare ELI Nuclear Physics, dar si Centrul International de Studii Avansate Dunare -Delta Dunarii - Marea Neagra. Aceste proiecte, ce presupun concentrari mari de fonduri structurale, pentru inovare si cometitivitate economica, vor determina mii de locuri de munca high-tech, vor duce la dezvoltarea parteneriatului public-privat si vor contribui esential la dezvoltarea economica a Romaniei pe termen mediu si lung.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cercetarea inseamna transformarea banilor in cunoastere, inovarea inseamna transformarea cunoasterii in bani. Sunt convins ca prin valorificarea mostenirii tehnologice, a talentul stiintific, a creativitatii si capacitatii de inovare Romania poate face diferenta. Ε’ine de noi! a afirmat prof.univ. dr. Ing Adrian Curaj, presedintele ANCS.

Inventatorii romani au castigat 7 premii speciale, 8 medalii de aur, 9 medalii de argint si 3 medalii de bronz.

Printre castigatorii celor 8 medalii de aur s-a numaat si S.C. EXINVENT ROM SRL CRAIOVA, pentru inventia Instalatie de energizare a apei si stimularea cresterii plantelor.

Editia a X-a a Salonului International de Inovatii si Investitii de la Moscova, editie jubiliara, s-a desfasurat intre 7 si 10 septembrie a.c. sub inaltul patronaj al Guvernului Federatiei Ruse.

INSTALATIE DE ENERGIZAREA A APEI PENTRU STIMULAREA CRESTERII PLANTELOR
Inventia poate fi aplicata in cultura plantelor legumicole, pomicole, viticole, in cultura florilor, plantelor medicinale, arbustilor si plantelor in culturi industriale precum si a altor plante.

Scopul inventiei: Cresterea productiei agricole in conditii total ecologice a plantelor in culturi si protectia plantelor impotriva efectelor poluante si efectului de sera al planetei.

Instalatia de energizare a apei pentru stimularea cresterii plantelor utilizeaza o piramida de energizare a apei cuplata cu o retea de piramide de irigare si stimulare a cresterii plantelor. Instalatia se compune dintr-un set de piramide de irigare si stimulare a cresterii plantelor cuplate cu o alta piramida pentru energizarea apei intr-un bazin, deasemeni piramidal, pentru energizarea apei dispus cu centrul sau energetic in centrul energetic al piramidei pentru energizarea apei, plantele fiind dispuse in culturi la partea inferioara a piramidei de stimullare a cresterii plantelor.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016