Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Institutul Cartofului de la Brasov va produce material saditor prin tehnologia culturii de meristeme
Institutul Naţional pentru Producerea şi Cercetarea Cartofului ;i de la Braşov va produce, în curând, material clonar la cartof, în urma unui proiect finanţat de Banca Mondială şi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
'Începând de anul viitor, vom produce un milion de minitubercului de cartof anual, atât din soiuri româneşti, cât şi străine. Proiectul este în valoare de patru milioane de euro, din care 80% fonduri de la Banca Mondială şi 20% de la Ministerul Agriculturii', a declarat pentru AGERPRES directorul institutului, ing. Sorin Chiru.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Vor fi modernizate în totalitate cele 12 laboratoare ale institutului, atât din punct de vedere al infrastructurii, cât şi al utilităţilor, la standarde europene, urmând să fie dotate cu aparatură de ultimă generaţie. De asemenea, va fi construită o seră pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi pentru producerea materialului săditor.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News