Un program guvernamental urmărește reintroducerea pe piața a cărnii de iepure, scrie The Telegraph. Institutul pentru Cercetări Agricole din Valencia a lansat un program special de hrănire și reproducere a iepurelui Valenciano, renumit pentru dimensiunile sale. Rasa va fi încrucișată cu iepurele domestic spaniol.
Potrivit estimărilor, carnea de iepure va ajunge din nou pe rafturile supermarketurilor în următorii trei ani. Iepurele este văzut drept o alternativă sănătoasă și ieftină la carnea roșie.

foto: the telegraph
Potrivit estimărilor, carnea de iepure va ajunge din nou pe rafturile supermarketurilor în următorii trei ani. Iepurele este văzut drept o alternativă sănătoasă și ieftină la carnea roșie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

foto: the telegraph
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News