Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Interagro - singurul producator roman din agricultura aflat in top 100 exportatori

interagro-singurul-producator-roman-din-agricultura-aflat-in-top-100-exportatori

Romania a inregistrat anul trecut exporturi record, care au totalizat 50 de milioane de euro, ritmul de crestere inregistrat fiind de 10% comparativ cu anul 2012.


In ciuda acestor cifre, singurii producatori romani prezenti in top 100 exportatori sunt Interagro si Aramis
(producator de mobila), relateaza Ziarul Financiar.

Prezenta slaba a companiilor autohtone in topul exportatorilor este explicata prin faptul ca majoritatea exporturilor au fost realizate de companii multinationale cu capital strain.

Grupul Interagro, detinut de omul de afaceri Ioan Niculae reuneste societati de crestere a animalelor, ferme agricole, combinate chimice si fabrici de produse alimentare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Nucleul central al Grupului InterAgro este SC InterAgro SA, o companie privata cu capital romana-britanic, infiintata in anul 1994, care are ca principal domeniu de activitate comertul exterior cu ingrasaminte chimice pentru agricultura, activand si in alte domenii cum ar fi: cultura cerealelor si a plantelor tehnice din industria alimentara, industria tutunului si cea a turismului.

Anul trecut, Ioan Niculae a investit 35 de milioane de euro intr-o fabrica de ulei la Zimnicea. Tot la Zimnicea, Interagro detine o fabrica de bioetanol, care a necesitat o investitie de circa 80 de miliarde de euro.

Potrivit datelor INS, Automobile Dacia este cel mai mare exportator din economie, iar Rompetrol Rafinare cel mai mare importator in 2013.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016