Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Investitiile in agricultura - o solutie pe timp de pandemie

investitiile-in-agricultura-o-solutie-pe-timp-de-pandemie

Criza generata de pandemia de Covid-19 a facut ca activitatea multor sectoare economice sa fie grav afectata, numeroase companii fiind nevoite sa-si reduca din activitate sau chiar sa o sisteze temporar. La randul sau, sectorul agricol, furnizor in mare parte pentru domeniul HoReCa, pe de-o parte, dar si activitatile multor intreprinzatori particulari au fost serios afectate. 


Daca esti un intreprinzator intr-un sector afectat de pandemie sau doresti sa-ti reorientezi activitatea, este bine sa ai in vedere oricand o investitie in domeniul agricol. Fie ca te gandesti la o afacere pe termen scurt, mediu sau lung, daca ai un teren agricol pe care il poti valorifica sau bani pe care ii poti folosi in acest scop, o investitie in agricultura iti poate aduce satisfactii. 

Mai mult, in cazul anumitor investitii nu este nevoie de costuri initiale foarte mari, sau de un teren pe care sa il detii. De exemplu, pentru a demara o afacere in legumicultura nu este nevoie de un solariu inca de la bun inceput, aceasta poate fi inceputa si intr-o gradina unde exista cateva spatii inchise si protejate.

Faptul ca ai la dispozitie o gama variata de posibilitati din care poti alege demararea unei investitii in agricultura reprezinta un atu important, deoarece criza generata de pandemia de Coronavirus a determinat multi consumatori sa se reorienteze spre consumul de produse interne, pentru a sprijini economia locala, micii intreprinzatori si pentru a reduce din dependenta de produse din import. 

Investitiile in agricultura in 2021

Chiar daca la nivelul Uniunii Europene a fost stabilit inca din primavara anului 2020 un plan de redresare menit sa reduca la minim impactul negativ al pandemiei asupra economiei statelor membre, in sensul instituirii unui fond care sa atenueze efectele crizei, implementarea acestor masuri depinde in mare masura de normele de aplicare specifice fiecarei tari in parte. Pe termen scurt si mediu, implementarea acestora va avea de parcurs anumite etape legislative.

 

Daca ai nevoie de finantare pentru a face o investitie in agricultura, poti apela la o solutie rapida, cu preaprobare online, de la o institutie nebancara din Romania. Se stie ca pentru un business sezonier cum este unul din domeniul agricol e nevoie de investitii consistente de capital la inceputul sezonului, si mai mult, o afacere de acest tip are o nevoie constanta de finantare, indiferent daca e la inceput de drum sau isi contureaza o strategie pe termen lung.

Credite din domeniul agricol

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Creditele pentru domeniul agricol pot acoperi o paleta larga de utilizari, de la cele aferente investitiilor de dezvoltare, a achizitionarii unui teren sau pentru a acoperi capitalul de lucru. Indiferent daca e nevoie de achizitia unui teren agricol, a utilajelor necesare sau orice alt tip de investitii importante, un credit rapid cu aprobare online pentru agricultura iti ofera o solutie de finantare pe termen scurt si mediu, pe care o poti accesa cu usurinta.

Cum poti accesa un credit rapid pentru agricultura

Daca ai o forma de autorizare de tip SRL, S.A., P.F.A, II sau IF, cu cel putin trei luni de activitate economica inregistrata, ai nevoie doar de un pachet minim de documente pentru a accesa un credit SupeRRapid in domeniul agricol:

  • Actele ce confirma desfasurarea activitatii;
  • Buletin de identitate al imprumutatului si al fidejusorului;
  • Alte documente, in caz de necesitate.

Cum obtii creditul de finantare

Creditul pentru afaceri il poti obtine rapid, in trei pasi simpli:

  1. Faci cerere online, adica completezi cererea de preaprobare online;

  2. Prezinti actele, adica vizitezi agentia dupa preaprobare;

  3. Primesti banii direct in contul bancar.

Destinatii posibile ale creditului 

Poti folosi creditul obtinut pentru mai multe destinatii:

Credite pentru investitii: 

  • achizitii auto sau imobile; 
  • achizitia de utilaje, animale, terenuri, hale, depozite sau sisteme de irigatii;
  • orice tip de constructii (sere, solar, grajduri, magazii pentru depozitare);
  • refinantari de credite de investitii de la alte institutii.

Credite pentru capital de lucru:

  • plati furnizori sau pentru suplinirea stocurilor de marfa;
  • pentru seminte, ingrasaminte, ierbicide, fungicide;
  • plati de salarii sau taxe la stat;
  • refinantari credite de capital de lucru de la alte institutii.

Credit rapid cu destinatie mixta:

Poti primi oricand, la fel de rapid, un tip de credit cu destinatie dubla, care reprezinta orice combinatie a unui credit de investitii cu a unuia pentru capitalul de lucru.

Sumele de care poti beneficia

In general, sumele pe care institutiile nebancare din Romania le ofera pentru un credit in agricultura sunt cuprinse intre 2000 si 700.000 lei. 

 

Pentru a beneficia de un Credit SupeRRapid de afaceri, cu pre-aprobare instanta online si fara garantii, primesti raspunsul pe loc pentru sumele ce ajung la maxim 70.000 lei. In plus, aceste sume sunt de obicei personalizate in functie de nevoi. 

Beneficii ale unui credit SupeRRapid

  • Pentru sumele de pana la 70.000 lei primesti raspunsul rapid, cu preaprobare instanta online; 
  • ai nevoie de un pachet minim de acte si nu este nevoie de garantii;
  • termenul de rambursare este de 60 de luni;
  • graficul de rambursare e flexibil de rambursare si dobanda fixa;
  • beneficiezi de o perioada de gratie de 3-8 luni;
  • nu este nevoie de avans pentru sumele solicitate.

Returnarea sumelor se face la fel de simplu, fie online prin Internet Banking, fie in numerar prin virament bancar. Principalul avantaj al acestor forme de creditare il reprezinta graficul de rambursare flexibil, tinand cont de caracterul sezonier al afacerii tale.

 

Indiferent daca ai nevoie de un credit pentru acoperirea capitalului de lucru sau pentru investitii, solutiile de finantare oferite de institutiile nebancare din Romania sunt optiuni avantajoase, rapide si la indemana pentru afacerea pe care doresti sa o demarezi in sectorul agricol. 


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016