Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Israel organizeaza prima degustare de carne de pui crescut in vitro

israel-organizeaza-prima-degustare-de-carne-de-pui-crescut-in-vitro

Lumea se afla in pragul unei revolutii alimentare, iar primul pas concret in aceasta directie este facut de Israel care organizeaza prima degustare de carne de pui crescut in vitro pentru toti cei interesati.


La parterul unei cladiri fara pretentii din Ness Ziona, in centrul Israelului, un restaurant numit sugestiv "The Chicken" (n.r. trad."Puiul") serveste burgeri intr-un cadru inedit in care, dincolo de incaperea eleganta, iluminata discret, oaspetii pot sa vada prin ferestre laboratorul in care tehnicienii lucreaza in spatele unor cuve mari din inox.
 
"Este pentru prima data in lume cand se poate gusta carne cultivata in laborator observand in acelasi timp procesul de productie", a declarat entuziasmat Ido Savir, directorul companiei SuperMeat.
 
In laboratorul sau, celulele extrase din oua de pui fertilizate sunt cultivate in bioreactoare si hranite cu lichide de origine vegetala bogate in proteine, grasimi, zahar, minerale si vitamine. Datorita acestor lichide nutritive, celulele se dezvolta la fel ca in corpul animalului si devin tesut muscular si grasime.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
La sfarsitul procesului, lichidul este indepartat din reactorul din care este colectata carnea artificiala. Rezultatul: ajunge in farfurie.
 
"A fost delicios", a declarat Gilly Kanfi, care s-a descris drept "carnivora".
 
"Daca nu stiam, as fi crezut ca este un burger de pui ca oricare altul", a precizat locuitoarea din Tel Aviv, care a gustat de asemenea pachetele de primavara preparate cu astfel de carne de pui.
 
Ea a facut rezervare cu cateva luni pentru a fi cobai la restaurantul care nu si-a taxat clientii pentru aceasta experienta culinara.
 
Carne de pui artificiala a fost servita in decembrie la un restaurant din Singapore. Iar prima friptura "in vitro", conceputa din celule stem de vaca de un om de stiinta olandez de la Universitatea Maastricht, Mark Post, a fost prezentata in 2013. De atunci au fost create mai multe intreprinderi in acest sector.
 
Aflat la conducerea SuperMeat, israelianul Ido Savir, om de stiinta vegan, considera ca se afla in "prima linie a unei revolutii alimentare" ce urmareste sa produca hrana, limitand in acelasi timp impactul asupra mediului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016