Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Israelul, interesat de canalul de irigatii Siret-Baragan

israelul-interesat-de-canalul-de-irigatii-siret-baragan

Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, s-a intalnit, miercuri, cu Shalom Simhon, ministrul industriilor si comertului din Israel. Cei doi oficiali au vorbit despre relatiile dintre Romania si Statul Israel si despre proiectele pe care le dezvolta impreuna oamenii afaceri romani si israelieni. Cele doua parti au abordat si chestiunea investitiilor israeliene in agricultura romaneasca, in special in sectorul irigatiilor.


Au fost identificate cateva domenii in care cele doua state pot colabora la cel mai inalt nivel, in primul rand in sectoarele cercetarii, dezvoltarii si agrotehnologiilor.

Ministrul Valeriu Tabara a fost invitat la a VI-a editie a Targului International din domeniul Tehnologiei Apelor, Energiei Regenerabile si al Mediului inconjurator - WATEC 2011, desfasurat la Tel Aviv in perioada 15 – 17 noiembrie 2011.

Alte subiecte abordate cu aceasta ocazie au fost Planul National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR) si, in special, masurile privind sistemele de irigatii, unitatile de procesare a produselor agricole si Canalul Siret – Baragan, proiect fata de care parta israeliana s-a aratat extrem de interesata.

Israelul este prezent in Romania, din 2010, pe piata echipametelor pentru irigatii, prin firma NaanDanJain.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

NaanDanJain Irrigation este o companie specializata in tehnologia de irigatii la nivel global, lider de piata in dezvoltarea, producerea si comercializarea unei game variate si complete de solutii pentru irigatii, concepute pentru managementul economic si eficient al apei.

Cu peste 70 de ani de experienta in peste 100 de tari, NaanDanJain ofera produse de calitate superioara cu productivitate maxima. Experienta noastra va ajuta in a obtine randamente mai mari, riscuri mai mici, precum si economii de resurse pretioase.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016