
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Producătorii au obţinut 100 de litri de bere, cu o concentraţie de alcool de 5,5%. Berea nu este de vânzare, chiar dacă brandul Sapporo oferă spre degustare japonezilor câteva mostre din această băutură, ca o tentativă de impulsionare a renumelui mărcii.
"Nu mai există nicio bere ca aceasta, deoarece ea a fost obţinută 100% din orz. Cea mai bine vândută marcă a noastră, Black Lebel, foloseşte ingrediente adiţionale, precum orezul. Berea spaţială nu conţine aşa ceva şi este cu adevărat o bere specială", a declarat Junichi Ichikawa, directorul departamentului de strategie al brandului Sapporo.
Astronautul rus Boris Morukov, care a petrecut 11 zile în spaţiu, la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, a declarat că orzul a fost cultivat alături de alte plante, precum grâu, lăptuci şi mazăre, adăugând că în programele viitoare va fi inclus şi cartoful.
"Cred că vom încerca să cultivăm în spaţiu şi câţiva cartofi. Pentru hrană, nu pentru a produce vodcă", a adăugat Morukov.
Vânzările de bere au scăzut în Japonia, iar această băutură nu a fost inclusă în meniul astronauţilor, din cauza concentraţiei de alcool şi gaze. Cum viitoarele misiuni pe ISS vor fi de lungă durată, profesorul Manabu Sugimoto, de la universitatea japoneză Okayama, i-a sfătuit pe astronauţi să nu elimine orezul de pe lista viitoarelor proiecte de cultivare a plantelor în spaţiu.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News