Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La Indagra Food 2010, Nova Pan a participat cu o brutarie funtionala


La ediţia de anul acesta a expoziţiei IndAgra Food, organizată de Romexpo Bucureşti, compania Nova Pan, din dorinţa de a fi şi mai aproape de aşteptările clienţilor, a prezentat în standul său un nou concept, acela al unei brutării funcţionale.
Punerea în aplicare a acestui nou concept pe întreaga durată de desfăşurare a expoziţiei, a fost posibilă şi prin colaborarea, existentă deja de mai mulţi ani, între companiile Nova Pan şi Zeelandia. Nova Pan a prezentat o linie completă de panificaţie-patiserie, care a funcţionat în permanenţă, iar Zeelandia, prin specialiştii săi demonstratori, “a dat viaţă” utilajelor prezentate.

Zilnic, au fost organizate demonstraţii pentru producerea diverselor tipuri de pâine , cozonaci şi alte specialităţi de panificaţie-patiserie. În acest fel, vizitatorii interesaţi au avut ocazia să vadă lucrand principalele echipamente necesare în producţia produselor de panificaţie-patiserie: o instalaţie de stocare-transport-dozare făină şi microingrediente, malaxor pentru aluaturi, linie de divizare-predospire şi formare a aluaturilor, cuptoare electrice, termoventilate şi cu vatră, cuptor tunel pentru producerea covrigilor, maşină pentru felierea şi ambalarea produselor finite.

Ca noutăţi, vizitatorii au mai putut viziona în standul Nova Pan cuptoare cu vatră de mare capacitate, cuptoare industriale cu sisteme de încălzire pe bază de ulei, sisteme automatizate de încărcare-descărcare a cuptoarelor, maşini pentru dozarea-ambalarea diverselor tipuri de produse, precum şi distribuitorul automat pentru chifle.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cei interesaţi au avut posibilitatea să vizualizeze dar şi să achiziţioneze diverse tipuri şi modele de ustensile şi accesorii, necesare în laboratoarele de patiserie-cofetărie. Acestea au fost prezentate vizitatorilor în cadrul unui “magazin de ustensile şi accesorii” ce a cuprins 500 de repere şi peste 100 de modele noi. “Magazinul” a fost foarte apreciat şi necesar specialiştilor din domeniu, având în vedere numărul mare de vizitatori aflaţi în permanenţă în acest spaţiu special creat în cadrul standului Nova Pan.

Per ansamblu, compania Nova Pan a prezentat la această expoziţie oferta sa completă, adresată tuturor celor care activează în domeniile panificaţie, patiserie, cofetărie, gelaterie, de la complexele instalaţii industriale până la soluţiile cele mai simple pentru decorarea, ambalarea şi prezentarea produsului finit.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016