Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Litigiu asupra padurii din Valu lui Traian


O suprafata de teren de aproximativ 11 hectare face obiectul a doua dosare aflate pe rolul Tribunalului Constanta. Reclamantul este Directia Silvica (DS) Constanta, care contesta administratiei publice din Valu lui Traian trecerea acestei suprafete de teren in domeniul privat al Consiliului Local (CL). Directia cere, in dosarele 1720, respectiv 1721/118/2009 inregistrate pe 19 februarie, anularea unor acte emise de autoritatile publice locale, precum si "obligatia de a face". Conform declaratiei reprezentantului juridic al DS, Mariana Buzoianu, se cere anularea unor hotarari ale CL Valu lui Traian prin care terenul de aproape 11 hectare a trecut din domeniul statului in proprietatea CL. Aceasta sustine ca trecerea este ilegala deoarece suprafata in cauza este in padurea de la Valu lui Traian si apartine fondului forestier si nu poate fi decat a Romsilva, respectiv DS Constanta, conform Legii 213/1998.
"S-au nascut cu padurea de la Valu, nu le-a apartinut niciodata si nici n-o sa le apartina", sustine Buzoianu care ne-a mai spus ca terenul a fost intabulat de autoritatile locale la nivelul comunei. De cealalta parte, primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, se arata optimist in ceea ce priveste rezultatul pe care-l va decide instanta. Mitroi ne-a declarat ca DS nu s-a inregistrat la nivelul primariei si nici nu avea intabulat acel teren. "Ei nu figureaza la noi deloc", sustine primarul din Valu lui Traian. "Am intabulat un teren care a apartinut comunei. Daca era al lor, nu-l intabula nimeni".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Romania
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton