Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR aloca peste jumatate de milion de euro pentru programul INVESTALIM

madr-aloca-peste-jumatate-de-milion-de-euro-pentru-programul-investalim

MADR a pus in dezbatere publica un proiect pentru aplicarea unui program national multianual, INVESTALIM, aferent perioadei 2023 - 2026 de dezvoltare si modernizare a industriei alimentare.


Programul va fi derulat de catre MADR prin Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, bugetul alocat fiind de 2,9 miliarde de lei.
 
Cu sprijinul acestuia se vor acorda ajutoare de stat regionale pentru sustinerea investitiilor in achizitionarea de active pentru infiintarea de unitati noi, extinderea capacitatii unei unitati existente, diversificarea productiei prin fabricarea unor produse noi.
 
Aceste investitii trebuie sa indeplineasca cumulativ, urmatoarele criterii:
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
a) sa aiba o valoare totala, fara TVA, de minimum 2.500.000 lei, respectiv echivalentul a aproximativ 500.000 euro
 
b) sa demonstreze eficienta economica si viabilitatea pe toata durata implementarii investitiei si inca 5 ani de la data finalizarii acesteia
 
c) sa indeplineasca indicatori cantitativi si calitativi stabiliti
 
d) sa genereze contributii la dezvoltarea regionala, prin plata de taxe si impozite la bugetul consolidat al statului si la bugetele locale, pentru perioada implementarii investitiei si inca 5 ani de la data finalizarii acesteia
 
e) sa genereze un efect multiplicator cuantificabil in economie prin atragerea altor investitii conexe si dezvoltarea furnizorilor locali de produse si servicii
 
f) intreprinderea are obligatia de a mentine in stare de functionare investitia initiala realizata, pentru o perioada de cel putin 5 ani de la data finalizarii acesteia
 
In ceea ce priveste beneficiarii, acestia sunt operatori economici si trebuie sa asigure o contributie de cel putin 25% din costurile totale ale proiectului.
 
De asemenea, beneficiarii pot contracta finantari de la institutii de credit. Finantarile se acorda cu respectarea normelor interne proprii ale institutiilor de credit, in baza unui contract de credit.
 
Cuantumul ajutoarelor de stat se stabileste cu respectarea conditiilor prevazute de HG 311/2022 privind intensitatea maxima a ajutorului de stat regional in perioada 2022 - 2027, pentru investitiile initiale.
 
In plus, AFIR emite acorduri de finanatare pana la data de 31 decembrie 2026, platile efectuandu-se pana la data de 31 decembrie 2031.
 
In prezent, proiectul poate fi consultat pe site-ul MADR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016