Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: Beneficiarii POP vor putea primi avansuri pentru a putea derula mai usor proiectele

madr-beneficiarii-pop-vor-putea-primi-avansuri-pentru-a-putea-derula-mai-usor-proiectele

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational de Pescuit (AM POP), va putea acorda avansuri beneficiarilor pentru ca acestia sa deruleze mai usor investitiile preconizate, potrivit site-ului institutiei.


In acest scop, in data de 15 aprilie 2014, Parlamentul Romaniei a adoptat modificarea Ordonantei de Urgenta 74/2009 privind gestionarea fondurilor comunitare nerambursabile, ceea ce va permite acordarea de avansuri din finantarea nerambursabila, atat la inceputul implementarii, cat si pe parcursul acesteia.

”Prin aceasta facilitate vrem sa venim in intampinarea beneficiarilor si sa le oferim sprijin efectiv pentru a derula si finaliza proiectele contractate. Acest instrument financiar reprezinta o prima masura pe care am luat-o pentru a accelera absorbtia Programului Operational de Pescuit si sunt determinat in a continua imbunatatirea si eficientizarea acestor finantari importante pentru sectorul piscicol din Romania”, a declarat George Octavian Turtoi, secretar de stat in MADR.
pr
Beneficiarii privati ai POP care nu au inceput investitia vor putea solicita un avans de pana la 40% din valoarea finantarii nerambursabile, iar cei publici de pana la 50%. In cazul in care investitiile sunt demarate, AMPOP poate plati valoarea totala eligibila nerambursabila a transei de plata, pe baza facturilor prezentate, urmand ca beneficiarii sa justifice ulterior virarea sumelor catre terti prin Ordin de Plata.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pentru a primi aceste sume de bani, un beneficiar trebuie sa prezinte o scrisoare de garantie care sa acopere 110% din valoarea avansului. Aceasta poate fi emisa de o banca comerciala sau de Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016