Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR intentioneaza sa modifice cuantumul subventiilor la hectar

madr-intentioneaza-sa-modifice-cuantumul-subventiilor-la-hectar

In acest sens, a fost lansat in dezbatere publica un proiect legislativ privind modificarea unui articol din hotararea pentru aprobarea plafoanelor alocate ajutoarelor nationale tranzitorii si schemelor de sprijin cuplat in sectorul vegetal.


Conform unui proiect publicat zilele acestea pe site-ul MADR,  se intentioneaza sa se faca unele modificari legislative in ceea ce priveste modul de calculare a cuantumurilor pentru sprijinele cuplate si pentru ajutoarele nationale tranzitorii in sectorul vegetal.
 
Conform modificarilor propuse, pentru culturile de legume cultivate in solarii, cuantumul platii pe unitatea de masura nu poate depasi cuantumul rezultat din calculul cuantumului platii pe unitatea de masura pentru cultura de legume cultivate in sere.
 
Este vorba de suma de 6.305 euro pe hectar, reprezentand valoarea sprijinului cuplat pentru legumele cultivate in sere, in timp ce valoarea sprijinului cuplat pentru legume cultivate în solarii este de 3.085 euro pe hectar.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Totodata, pentru cultura de cartof timpuriu pentru industrializare, cuantumul platii pe unitatea de masura nu poate depasi cuantumul rezultat din calculul cuantumului platii pe unitatea de masura pentru cultura de samanta de cartof.
 
Astfel, cuantumul sprijinului cuplat pentru cartoful timpuriu nu poate depăși 970 euro pe hectar, valoarea sprijinului cuplat pentru cartoful timpuriu fiind de 710 euro pe hectar.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016