Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Mancarea nu s-a scumpit in hipermarketuri. Cosul cu alimente costa cat acum un an - 130 de lei
Promotiile in magazine au fost strategia anticriza a producatorilor alimentari anul trecut pentru a-si mentine volumele de vanzari in retailul modern si s-au vazut in hipermarketuri in special la rafturile de lactate si carne, dupa cum arata indexul alimentar realizat de ZF.
Cosul de produse alimentare de baza in hipermarket costa in prezent aproape 130 de lei, cu circa 2% mai mult fata de finele lui 2008, insa luand in calcul si cresterea pretului la detergent, cel mai vandut produs nealimentar din magazinele de profil, inflatia in aceste magazine a fost de 4,5% in 2009, arata datele culese de ZF din hipermarketurile Carrefour si Real din Capitala.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura