Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Maramureş: Pagube produse de inundaţii


Inundatiile din ultimele 48 de ore au produs pagube in localitatile Cicarlau, Oncesti, Rozavlea, Petrova si Salistea de Sus. Purtatorul de cuvant al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures, Dan Buca, a declarat ieri ca precipitatiile cazute in ultimele doua zile au favorizat scurgeri de pe versanti, cresteri ale apelor din vaile locale, ceea ce a dus la cresterea debitelor si nivelurilor cursurilor de apa din judet.
Au fost afectate de inundatii 12 locuinte si 33 de anexe gospodaresti. La Salistea de Sus o anexa gospodareasca din lemn a fost distrusa. Apele s-au revarsat si au inundat 160 hectare de teren arabil, din care 140 de hectare cultivate, respectiv 1,5 hectare de pasuni si fanete. Intensificarile de vant au doborat 90 mc de material lemnos. Materialul aluvionar transportat de apele revarsate a colmatat 17 fantani (Cicarlau si Salistea de Sus), doua poduri, noua podete. Apele au erodat 6 km de drumuri comunale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


De asemenea, au fost afectate un dig si doua aparari de mal. A fost deteriorata o punte pietonala la Salistea de Sus, care a fost inchisa circulatiei cetatenilor pana la repararea ei. Pe raul Lapus, apele sunt in scadere, dar a ramas in vigoare codul galben pe tronsonul pod Catalina-pod Lapusel. Angajati de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Maramures patruleaza in continuare pe dig si monitorizeaza permanent situatia hidrologica pe acest tronson al raului Lapus.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton