Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mega Image isi extinde reteaua de magazine

mega-image-isi-extinde-reteaua-de-magazine

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, vrea sa deschida 20 de magazine in luna decembrie, urmand sa ajunga la aproape 193 de unitati la nivel national, informeaza Mediafax.


Trei dintre cele 20 de magazine sunt functionale de la sfarsitul saptamanii. Astfel, vineri se deschide un magazin Shop&Go in Bucuresti, in Bulevardul Mircea Voda, din sectorul 3. Acesta are o suprafata de vanzare de aproximativ 120 mp si este al 51-lea magazin deschis sub brand-ul Shop&Go si 174 al retelei.

Sambata au fost deschise doua noi supermarketuri Mega Image, ambele situate in Bucuresti, in Titan Mall, din Strada Liviu Rebreanu, sector 3, si pe Strada Drumul Taberei, sector 6. Din cele 193 de unitati, in 2012 Mega Image a deschis 89 de magazine, dintre care 37 sub brandul Mega Image si 52 Shop&Go.

Anul trecut a fost un an bun pentru Mega Image, care a incheiat exercitiul fiscal trecut cu o cifra de afaceri neta de 1,221 miliarde lei, reprezentand o crestere cu peste 38% fata de anul precedent si in acelasi timp depasirea pentru prima data, a pragului de un miliard de lei. Cresterea inregistrata fata de 2010 este rezultatul evolutiei pozitive din ultimii ani. 44% crestere in 2008, 26% in 2009 si inca o data crestere de 44 procente in 2010, ceea ce confirma evolutia constanta a retailerului care a devenit lider al segmentului supermarket, detronand Billa.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Retailerul Billa a incheiat oficial 2011 cu o cifra de afaceri in scadere, in ciuda deschiderilor de magazine si a remodelarilor efectuate. Cu 1,127 miliarde lei Billa inregistreaza o scadere a cifrei sale de afaceri fata de anul 2010 cu 1,3%.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016