Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mihail Dumitru a preluat portofoliul Agriculturii de la Radu Berceanu


Mihail Dumitru, a preluat, miercuri seară, portofoliul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale de la Radu Berceanu, ministrul care a asigurat interimatul instituţiei, anunţă NewsIn.

"Este, de fapt, un început de predare-primire, pentru că în zilele următoare vom mai avea de discutat mult lucruri şi multe proiecte. În puţinul timp pe care l-am petrecut la conducerea acestui minister, am constatat că e un minister foarte greu, cu lucruri care, din punctul meu de vedere, ar trebui tratate cu o altă abordare, mai ales în condiţiile în care sper că avem şi o pilă la Bruxelles", a declarat Radu Berceanu.

Mihail Dumitru a declarat că este la curent cu probleme din minister, adăugând că va începe să lucreze la rezolvarea acestora în cel mai scurt timp. Legat de "pila" de la Bruxelles, Dumitru a spus că faptul că funcţia de comisar european pe agricultură este ocupată de un român este un avantaj, dar va fi şi o mare responsabilitate pentru România.
"Sunt multe probleme de rezolvat în acest minister pe care îl cunosc de aproape 20 de ani. Sper să reuşesc cu echipa de aici, cu colegii de aici, pe o foarte mare parte îi cunosc, cred că avem o relaţie de încredere, să le rezolvăm. Vom începe din seara asta şi sper se fie un mandat de succes", a spus Dumitru.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Acesta a adăugat că va apela la Radu Berceanu pentru a-i împărtăşi din experinţa sa de ministru.
Mihail Dumitru, propus pentru funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a fost validat, marţi, de comisiile de specialitate ale Parlamentului, cu 58 de voturi pentru şi o singură abţinere.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016