Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mihail Dumitru, prezent la ceremonia oficială de încheiere a Proiectului „Continuarea îmbunătăţirii implementării şi a măsurilor oficiale de control privind sub-produsele de origine animală şi normele


Marţi, 29 iunie 2010, Mihail Dumitru, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, a participat la ceremonia oficială de încheiere a Proiectului de Twinning „Continuarea îmbunătăţirii implementării şi a măsurilor oficiale de control privind sub-produsele de origine animală şi normele de bunăstare a animalelor” realizat cu sprijinul Germaniei, Olandei, Damenarcei în beneficiul României, proiect cu o durată de 12 luni.
La şedinţa finală a Proiectului au mai participat Excelenţa Sa, dna. Tanya van GOOL, Ambasadoarea Regatului Ţărilor de Jos în România, Excelenţa Sa, dl. Andreas von METTENHEIM, Ambasadorul Germaniei în România, dl. Nicolae IDU, Şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România, dl. Corneliu Ceică, vicepreşedintele ANSVSA şi alţi reprezentanţi ai sectorului sanitar veterinar.

Ministrul Mihail Dumitru a ţinut personal să participe la încheierea proiectului şi să mulţumească partenerilor din cele trei ţări implicate. Totodată, domnia sa a făcut aprecieri privind expertiza oferită de Germania, Olanda şi Damenarca şi a mulţumit pentru sprijinul financiar de care România a beneficiat pe parcursul desfăşurării acestui proiect.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


„Prin acest proiect, România a câştigat experienţă dar şi prieteni. Acesta este un subiect cu care m-am tot întâlnit de-a lungul carierei mele, ţinând cont de faptul că România avea steguleţe roşii privind sectorul sanitar veterinar. E important să spunem că s-au făcut eforturi majore pentru a rezolva aceste probleme. Acum suntem deja într-o altă etapă: aceste proiecte şi-au atins scopul prin stabilirea unor legături şi a unei cooperări permanente între ministere şi agenţiile din cele patru ţări” a precizat Mihail Dumitru.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton