Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, a fost inlaturat din functie


Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, este primul minstru remaniat. Ministrul Agriculturii Mihail Dumitru a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a fost invitat de premier la Palatul Victoria, Emil Boc informându-l că se află pe lista miniştrilor care vor fi remaniaţi şi mulţumindu-i pentru colaborare, el luându-şi cu această ocazie rămas bun de la şeful Guvernului.
Am fost invitat de premier la Palatul Victoria. Domnul Boc m-a informat că sunt pe lista miniştrilor care vor fi remaniaţi şi mi-a mulţumit pentru colaborare. Nu mi-am dat demisia, nu aveam o demisie scrisă. Mi-am luat la revedere şi i-am spus primului-ministru că experienţa mea ca membru al Cabinetului a fost interesantă şi am exprimat speranţa că ne vom întâlni şi vom colabora şi în viitor, evident, eu din altă postură", a declarat Dumitru pentru MEDIAFAX.

Mihail Dumitru ar putea ocupa, în condiţiile în care va susţine un concurs, poziţia de director al Directoratului E - Dezvoltare Rurală din Direcţia Generală de Agricultură şi Dezvoltare Rurală a CE, poziţie care în prezent este asigurată de un interimar.

Pentru Ministerul Agriculturii sunt vehiculate numele democrat-liberalului Valeriu Tabără, care a mai deţinut această funcţie, precum şi cel al secretarului de stat în MADR, Adrian Rădulescu, demnitar asumat de UNPR.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Mihail Dumitru a venit la conducerea Ministerului Agriculturii din poziţia de negociator-coordonator al Programului de dezvoltare rurală pentru România, la Comisia Europeană.

Dumitru, născut în 8 iulie 1964, la Râul Alb, în judeţul Dâmboviţa, este licenţiat în Economie Agrară al ASE, diplomă obţinută în 1988 şi este doctor în economie.

De la absovirea Facultăţii de Economie Agrară, în 1988, a deţinut funcţia de economist la Întreprinderea de stat pentru creşterea porcilor de la Stănceşti, judeţul Prahova, din mai 1990 până în decembrie 1994 a fost cercetător ştiinţific la Institutul de Economie Agricolă, iar în perioada ianuarie - iulie 1995 a fost şef departament cercetare la acelaşi institut.

Din august 1995 până în ianuarie 2000 a fost manager de sector agricultură, dezvoltare rurală, securitatea produselor alimentare la Delegaţia Comisiei Europene în România, iar până în august 2006 a fost şef al Departamentului Agricultură şi piaţă internă de la Delegaţia CE.

Din septembrie 2006 şi până la numirea ca ministru a fost negociator-coordonator al Programului de dezvoltare rurală pentru România, la Comisia Europeană.

Comisarul european pentru Agricultură, Dacian Cioloş declara că Mihail Dumitru este competent profesional pentru portofoliul care-l ocupă, dar că trebuie să-şi asume, în plus şi dimensiunea politică a funcţiei pe care o deţine.

"Ministrul Agriculturii, Mihai Dumitru, a lucrat la Comisia Europeană. El cunoaşte bine reglementările comunitare. Ştie cam care este marja de manevră...Cred că Mihail Dumitru este conştient că nu se mai poate limita la aspectul tehnic al competenţelor lui, are o responsabilitate politică în primul rând", afirma Cioloş.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016