Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul Agriculturii s-a intalnit Ambasadoarea Chinei in Romania, pentru a discuta aspecte privind colaborarea romano-chineza

ministrul-agriculturii-s-a-intalnit-ambasadoarea-chinei-in-romania-pentru-a-discuta-aspecte-privind-colaborarea-romano-chineza

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, s-a intalnit saptamana aceasta, la sediul Ministerului, cu Huo Yuzhen, Ambasadoarea Republicii Populare China in Romania, pentru a discuta aspecte privind colaborarea romano-chineza in domeniul agriculturii.


Cu aceasta ocazie, ministrul Daniel Constantin a subliniat importanta pentru Romania a acestei colaborari si si-a exprimat bucuria ca la inceputul lunii aprilie 2014 il va avea ca oaspete pe ministrul Agriculturii al Republicii Populare Chineze, domnul Han Changfu, care va efectua o vizita la Bucuresti. ”Este un semnal clar ca vizita premierului Li Keqiang, care a avut loc in luna noiembrie a anului 2013, e urmata de fapte si lucruri concrete care se intâmpla in colaborarea dintre cele doua state”, a afirmat ministrul Daniel Constantin.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a subliniat interesul manifestat de operatorii din sectorul agricol romanesc pentru colaborarea cu partea chineza pe urmatoarele domenii de interes: bovine vii si produse derivate din acestea, ovine vii si derivate din acestea, precum si carnea de porc.

Colaborarea dintre Romsnia si China reprezinta o prioritate a conducerii Ministerului Agriculturii, tinand cont de experienta si potențialul de care cele doua state dispun. In acest sens, se intentioneaza realizarea unor proiecte de durata care vor fi analizate de expertii din grupurile mixte de lucru. Ministrul Agriculturii a precizat ca Romania a incheiat cu China doua memorandumuri pe sectorul agricol – unul privind porcinele vii si carnea de porc, iar celalalt privind bovinele vii, carnea si produsele procesate din carne de bovine. De asemenea, ministrul a amintit intentia semnarii unui nou memorandum referitor la ovinele vii si carnea de ovine.

Atat ministrul Agriculturii si Dezvoltării Rurale cat si Ambasadoarea Republicii Populare China in Romania au apreciat faptul ca s-au realizat progrese in ceea ce privește colaborarea intre cele doua parti, amintind faptul ca in ultima perioada mai multe delegatii chineze au fost prezente in tara noastra, investitorii aratandu-si interesul pentru sectorul de crestere a bovinelor, a porcinelor si a ovinelor din Romania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016