Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul german al Agriculturii: Am oferit posibilitatea de a ajuta fermierii români prin constituirea unor staţii de maşini


Ministrul federal pentru Alimentaţie, Agricultură şi Protecţia Consumatorului din Germania, Ilse Aigner, a declarat, vineri, după o întâlnire cu omologul său român, Valeriu Tabără, că a oferit posibilitatea de a ajuta fermierii români prin constituirea unor staţii de maşini, după modelul german, furnizând cunoştinţele necesare în aceste sens.

Practic, este vorba despre o maşină achiziţionată de un fermier cu o putere de cumpărare mai mare, pe care o pune la dispoziţia celorlalţi, sub formă de prestări servicii.

"Am discutat despre structura exploataţiilor agricole. Am discutat despre organizarea teritoriului, despre îmbunătăţirea acestor structuri, despre punerea la dispoziţie a maşinilor agricole. Deci, am arătat faptul că noi suntem dispuşi să furnizăm know-how-ul necesar. Am oferit posibilitatea de a-i ajuta pe agricultorii români, în sensul constituirii unor staţii de maşini, aşa cum le avem şi noi în Germania. Asta înseamnă că un agricultor îşi cumpără o maşină agricolă, pe care apoi o pune la dispoziţie şi celorlalţi, sub formă de prestare de servicii, pentru că un agricultor foarte mic cu greu îşi poate permite să-şi cumpere un astfel de utilaj", a spus Ilse Aigner.

Ea a explicat că structura exploataţiilor agricole este foarte diferită şi în Germania, existând exploataţii mici, mijlocii şi mari.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


La rândul său, ministrul român al Agriculturii, Valeriu Tabără, a subliniat că, în privinţa exploataţiilor agricole, ceea ce s-a întâmplat în urmă cu 10 - 15 ani în Baden şi Bavaria "se potriveşte foarte bine pentru fixarea unor obiective politice, care în trepte să fie atinse în ceea ce priveşte formarea acestor exploataţii agricole".




Potrivit lui Ilse Aigner, un alt subiect discutat de cei doi oficiali a fost despre regiunile montane, referitor la o propunere a comisarului european pentru agricultură, Dacian Cioloş, cu privire la acordarea de sprijin a fermierilor din aceste regiuni, în primul rând pentru specificitatea lor şi în al doilea rând pentru că acolo se pot realiza anumite produse.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Valeriu Tabără, s-a întâlnit, vineri, cu ministrul federal pentru Alimentaţie, Agricultură şi Protecţia Consumatorului din Germania, Ilse Aigner.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016