Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Morărit şi panificaţie: Boromir, profit în scădere cu 77% pe 2010


Potrivit unui raport furnizat Bursei de valori Bucureşti, producătorul de panificaţie Boromir Prod Buzău a înregistrat, în 2010, un profit net de 720.941 lei, cu 77,12% mai mic faţă de cel obţinut în 2009.
Compania din sectorul de morărit şi panificaţie a înregistrat o cifră de afaceri în scădere cu 4,2%, de 128,052 milioane lei. Veniturile din activitatea de exploatare au scăzut cu 19,59%, până la 161,502 milioane lei. Cheltuielile din exploatare s-au redus cu 18,83%, situându-se la 158,903 milioane lei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Boromir este un grup de companii cu sediul în Râmnicu Vâlcea, care au ca obiect principal de activitate morăritul și panificația. Din grup fac parte societățile Boromir Prod, Boromir Ind., Moara Cibin, Extrasib Sibiu, Comcereal Sibiu, Amylon Sibiu, Panmed Mediaș, benzinăriile Boromir și o fabrică de cherestea din județul Vâlcea.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016