În plină criză economică, angajaţii unităţilor de panificaţie se pregătesc să onoreze miile de comenzi pentru cozonaci, pentru masa tradiţională de Paşte. Chiar şi aşa, însă, numărul solicitărilor pentru astfel de bucate a scăzut aproape la jumătate comparativ cu alţi ani, iar cererea de pască este aproape inexistentă.
Conform tradiţiei, în zilele de Paşte, de pe mesele creştinilor nu trebuie să lipsească cozonacii gustoşi, cu cacao şi nucă sau cei cu rahat şi stafide. Unele gospodine îi pregătesc în casă, altele însă, pentru a-şi uşura munca, preferă să-i comande la patiserii sau brutării.
„Dacă eşti client şi aduci la rândul tău şi alţi clienţi pentru cozonaci câştigi la preţul final pentru comanda pe care ai făcut-o. Aşa am reuşit să umplem jumătate de carnet“, explică Marian Tudor, angajatulul unei patiserii situată în zona de Nord a municipiului. Cozonacii cu nucă şi cacao sunt preferaţi de ploieşteni.
Mai multe articole din morarit si panificatie
Citeste mai mult in Adevarul
Conform tradiţiei, în zilele de Paşte, de pe mesele creştinilor nu trebuie să lipsească cozonacii gustoşi, cu cacao şi nucă sau cei cu rahat şi stafide. Unele gospodine îi pregătesc în casă, altele însă, pentru a-şi uşura munca, preferă să-i comande la patiserii sau brutării.
„Dacă eşti client şi aduci la rândul tău şi alţi clienţi pentru cozonaci câştigi la preţul final pentru comanda pe care ai făcut-o. Aşa am reuşit să umplem jumătate de carnet“, explică Marian Tudor, angajatulul unei patiserii situată în zona de Nord a municipiului. Cozonacii cu nucă şi cacao sunt preferaţi de ploieşteni.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Mai multe articole din morarit si panificatie
Citeste mai mult in Adevarul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News