Sărbătorile modifică producţia fabricilor de pâine. În compania lui Augustin Mănescu, aproape 60% din activitate e reprezentată acum de producţia de cozonaci. Şi după Revelion unitatea va fabrica produse specifice perioadei: mucenici.
Anul trecut firma a obţinut aproape 35% din venituri din comercializarea acestui produs. Între timp însă, antreprenorul a investit în modernizarea producţiei aproape 600.000 de euro motiv pentru care se aşteaptă la o dublare a cifrei de afaceri în 2010.
În luna august, Augustin Mănescu a contrazis tendinţa generală a economiei româneşti şi a obţinut un credit pentru modernizarea fabricii sale de pâine, un proiect care se va ridica la aproape 800 de mii de euro în 2010, atunci când se va finaliza. Aproape 600.000 de euro au fost folosiţi deja pentru automatizarea fabricii, jumătate din fonduri proprii şi jumătate printr-un credit bancar. Proiectul va beneficia de o finanţare europeană care acoperă jumătate din investiţie.
"N-a fost chiar dificil de obţinut un credit pentru că banca ne ştia istoricul, activitatea firmei şi seriozitatea", spune Augustin Mănescu, administrator Europa Star Service.
Citeste mai mult pe money.ro
Anul trecut firma a obţinut aproape 35% din venituri din comercializarea acestui produs. Între timp însă, antreprenorul a investit în modernizarea producţiei aproape 600.000 de euro motiv pentru care se aşteaptă la o dublare a cifrei de afaceri în 2010.
În luna august, Augustin Mănescu a contrazis tendinţa generală a economiei româneşti şi a obţinut un credit pentru modernizarea fabricii sale de pâine, un proiect care se va ridica la aproape 800 de mii de euro în 2010, atunci când se va finaliza. Aproape 600.000 de euro au fost folosiţi deja pentru automatizarea fabricii, jumătate din fonduri proprii şi jumătate printr-un credit bancar. Proiectul va beneficia de o finanţare europeană care acoperă jumătate din investiţie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
"N-a fost chiar dificil de obţinut un credit pentru că banca ne ştia istoricul, activitatea firmei şi seriozitatea", spune Augustin Mănescu, administrator Europa Star Service.
Citeste mai mult pe money.ro
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News