Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mult asteptatele bonuri pentru ingrasaminte: in perioada imediat urmatoare, va fi lansat programul de distribuire in teritoriu, pentru campania de primavara, a unor cantitati de ingrasaminte


Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a anuntat vineri, la Timisoara, ca, in perioada imediat urmatoare, va fi lansat programul de distribuire in teritoriu, pentru campania de primavara, a unor cantitati de ingrasaminte. Acesta a precizat:

Nu am stabilit exact cantitatea, dar suma alocata va fi, pe total program, de 1 miliard de lei pentru campania de primavara si de 1,4 miliarde lei pentru campania de toamna


In alta ordine de idei, Ilie Sarbu a mai declarat ca nu si-a propus sa schimbe din functii toti angajatii ministerului, dar considera ca numarul acestora este mult prea mare, iar unii dintre ei dau dovada de un total dezinteres pentru activitatea pe care ar trebui sa o desfasoare.

'Este o situatie pe care eu nu am lasat-o in 2004, dar de care ma lovesc acum. Pe unele dintre demisiile inregistrate in Minister le consider a fi 'de onoare' , deoarece acei oameni, desi nu au avut discutii cu mine, au apreciat ca trebuie sa plece, ei spunand ca au inteles ca, o data la patru ani, se schimba lucrurile si ca, asa cum ei au venit si au luat locul altora, trebuie si ei sa plece', a spus Ilie Sarbu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Ilie Sarbu nu ia in calcul schimbari de angajati din structura tehnica a Ministerului Agriculturii, pe care o considera a fi de baza, dar spune ca inaltii functionari publici trebuie sa se obisnuiasca sa priveasca spre modelul american, unde, cand mandatul unei administratii se incheie, se schimba si ceilalti demnitari, pana la nivelul 2 si 3.

In spiritul acestei viziuni, vicepresedintele PSD prognozeaza ca si in teritoriu vor urma schimbari, inclusiv de prefecti si directori ai serviciilor descentralizate, lucru care se va intampla si in Timis - spune Sarbu - in urmatoarele doua saptamani.

Ilie Sarbu a mai declarat ca la revenirea sa in aceasta functie gaseste relatia ministerului cu Uniunea Europeana ca fiind putin mai rece decat in trecut, din cauza faptului ca Romania nu reuseste intotdeauna sa-si onoreze promisiunile.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016