Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mureş: CJ vrea opinii în privinţa preţurilor medii la produsele agricole


Consiliul Judeţean Mureş şi-a făcut publică, luni, intenţia de a reglementa printr-o hotărâre preţurile medii la produsele agricole, după ce Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Mureş a solicitat date referitoare la veniturile obţinute din contractele de arendare, informează AGERPRES.
''Prin adresa nr.534/13.01.2010 Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Mureş-Activitatea de Metodologie şi Administrare a Veniturilor Statului, Biroul Metodologie şi Administrare a Veniturilor Statului ne solicită date privind veniturile care le realizează unele persoane fizice în baza unui contract de arendare la care chiria este exprimată în natură'', se arată în expunerea de motive care va sta la baza hotărârii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Potrivit documentului, în baza nivelelor orientative care stau la baza stabilirii preţurilor medii la unele produse agricole primite de la Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Mureş şi Oficiul Judeţean de Consultanţă Agricolă Mureş au fost stabilite deja o serie de propuneri: la grâu şi triticale un preţ de 0,50 lei pe kilogram, iar la orz, orzoaică, porumb, ovăz - 0,45 lei pe kilorgram. Pentru a nu apărea probleme ulterioare, CJ Mureş le-a solicitat celor interesaţi să trimită în scris propuneri, sugestii, opinii care au valoare de recomandare, până la data de 24 februarie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016