Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mureş: Târnavele se apropie de potenţialul viti-vinicol al Franţei, spun specialiştii


Mai mulţi degustători de vinuri se află, în aceste zile, la Târgu Mureş unde are loc a nouă ediţie a ?Sărbătorii Vinului şi a Artei Meşteşugăreşti? şi care analizează calitatea vinului produs pe meleagurile mureşene. Aceştia spun că pe lângă calităţile de revelator a personalităţilor, vinul reprezintă şi o bucurie pentru suflet iar zona Lechinţa şi a Târnavelor din judeţul Mureş oferă din plin motive de satisfacţie în acest sens. Prin urmare, autorităţile ar trebui să facă mai multe eforturi pentru a readuce Mureşul la statutul de zonă viticolă importantă a ţării a declarat vicepreşedintele Asociaţiei Degustătorilor din România, Dorin Popa. România a câştigat cele mai multe medalii de aur cu vinurile albe de pe Târnave, această zonă fiind comparabilă, în ceea ce priveşte calitatea vinului, cu Alsacia din Franţa. Mureşenii sunt de acord că nu trebuie să lipsească din nici o casă vinul de bună calitate, însă pentru unii contează cantitatea.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016