Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nicolae Ştefan (Agrostar): Demiterea ministrului Agriculturii, o doleanţă mai veche a noastră


Demiterea ministrului Agriculturii, Mihail Dumitru, reprezintă o doleanţă mai veche a agricultorilor şi a rezolvat una dintre problemele reclamate de aceştia, potrivit declaraţiei preşedintele Federaţiei Agrostar, Nicolae Ştefan.
'Este o doleanţă mai veche a noastră. Aşteptăm să vedem cine va fi nominalizat. Oricine va fi, va fi mai bine pentru agricultură, cu excepţia secretarului de stat Rădulescu. Aşteptăm să reluăm negocierile la Ministerul Agriculturii şi să relansăm un domeniu de activitate ce a ajuns în pragul colapsului din cauza experimentelor. În cazul lui Dumitru nu s-a întamplat nimic. Dacă s-ar fi întâmplat am fi observat, în primul rând, noi, agricultorii, şi, în al doilea rând, voi, consumatorii.(...) Domnul Dumitru, din păcate, a fost un eşec total pentru mandatul scurt pe care l-a avut', a declarat Ştefan, la un post privat de televiziune.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Acesta a subliniat că, din punctul său de vedere, în momentul în care va veni un nou ministru trebuie să-şi aleagă o echipă competentă de secretari de stat, de directori. 'Trebuie să schimbăm atitudinea, ne trebuie profesionişti, oameni curajoşi care să ia taurul de coarne în agricultură', a mai spus liderul Agrostar.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016