Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noi masuri de finantare prin PNDR, lansate in aceasta saptamana

noi-masuri-de-finantare-prin-pndr-lansate-in-aceasta-saptamana

Este vorba de submasurile de finantare a investitiilor de utilitate publica, care au fost deschise oficial in data de 24 septembrie de catre ministrul Daniel Constantin.


Joi, in judetul Arges, a avut loc conferinta de lansare a submasurilor de finantare a investitiilor de utilitate publica din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020. La eveniment au paticipat oficiali ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in frunte cu ministrul, Daniel Constantin, secretarul de stat, George Turtoi, Directorul General Adjunct al Autoritatii de Management pentru PNDR, Romulus Duica. Din partea Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale a participat la lansare Iulian Bucataru, Directorul General Adjunct al institutiei.
 
Astfel, AFIR primeste cereri de finantare pentru urmatoarele submasurile 4.3 - Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice,Componenta - Infrastructura de acces agricola, submasura 7.2 -Investiţii in crearea si modernizarea infrastructurii de baza la scara mica si submasura 7.6 - Investitii asociate cu protejarea patrimoniului cultural. Sesiunea de depunere a proiectelor este deschisa intre 24 septembrie 2015 si 18 decembrie 2015. Modalitatea de depunere a proiectelor de investitii, valabila pentru toate aceste submasuri este cea online.
 
Cu aceasta ocazie, ministrul Daniel Constantin a precizat ca „sesiunea de proiecte de acum pana in anul 2020 va fi deschisa in mod continuu, de la inceputul anului, de la 1 ianuarie in fiecare an si pana la sfarsitul lunii octombrie, urmand ca in lunile noiembrie si decembrie sa pregatim noua sesiune. In acest an, deschidem sesiunea in luna septembrie si va fi deschisa, cel mai probabil, pana la sfarsitul lunii noiembrie”.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Totodata, acesta a precizat ca autoritatile locale vor putea beneficia, doar in prima sesiune de depunere de proiecte, de o finantare totala de peste 660 de milioane de euro pentru infrastructura din mediul rural.
 
Daniel Constantin a prezentat cu aceasta ocazie criteriile si conditiile solicitarii fondurilor europene acordate pentru infrastructura locala de baza, infrastructura agricola si silvica, dar si pentru protejarea patrimoniului cultural local. Ministrul a precizat ca s-a reusit o simplificare a procedurilor de accesare a fondurilor europene.
 
„Daca ma refer la beneficiarii publici, sunt foarte multe simplificari, in primul rand toata corespondenta se poate face online si nu mai este nevoie sa mergeti catre centrul regional care administreaza aceste proiecte de infrastructura”, a mai declarat Constantin.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016