In timp ce Uniunea Europeana cere ca in supermarketuri sa nu fie vanduti castraveti curbati, sau morcovi cu noduri, in gradinile din lumea intreaga recoltele spun altceva. Agricultorii se mandresc cu legume de-a dreptul gigantesti, desi sunt constienti ca rodul muncii lor nu se va afla niciodata in galantarele aprozarelor. Si nu pentru ca ar avea "defecte", ci pentru ca ar darama, pur si simplu, rafturile.
Detalii si fotografii sugestive, pe pagina ziarului Ziua
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Detalii si fotografii sugestive, pe pagina ziarului Ziua
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News