Normele UE isi fac cu greu loc in modul de viata din mediul rural, masurile de “civilizare” a satelor fiind aplicabile doar in mica masura. Dupa tergiversarile si problemele iscate de asomarea porcului si ambalatul brânzei, acum a venit rândul stânelor. Acestea trebuie sa devina din stâne in care domneste mizeria si munca bruta adevarate “unitati de prelucrare a laptelui”.
Gabriel Ciobanu, inspector in cadrul Directiei Sanitar-Veterinare si Siguranta Alimentelor (DSVSA) Iasi, a declarat ca este vorba de un ordin emis de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) emis in acord cu masurile impuse de UE. “Stânile se vor transforma in unitati de prelucrare a laptelui, ca urmare a Ordinului ANSVSA 111/2008. Pentru a mai putea functiona, este nevoie sa indeplineasca o serie de conditii."
Citeste mai mult in Gardianul
Gabriel Ciobanu, inspector in cadrul Directiei Sanitar-Veterinare si Siguranta Alimentelor (DSVSA) Iasi, a declarat ca este vorba de un ordin emis de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) emis in acord cu masurile impuse de UE. “Stânile se vor transforma in unitati de prelucrare a laptelui, ca urmare a Ordinului ANSVSA 111/2008. Pentru a mai putea functiona, este nevoie sa indeplineasca o serie de conditii."
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Gardianul
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News