Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Oficiul National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti inca nu functioneaza
Oficiul National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti, din Brasov, singurul de acest fel din tara, inca nu functioneaza, desi a fost infiintat la jumatatea lunii septembrie 2008, dupa cum va informa RECOLTA.eu
Coordonatoarea acestuia, Lucia Romanescu, a declarat, pentru Agerpres, ca a trimis la Ministerul Agriculturii in luna octombrie 2008 un pachet de propuneri de modificare a Regulamentului de organizare si functionare a oficiului, dar nu a primit nici un raspuns pana acum.
"Eu astept in fiecare zi acest raspuns si sunt convinsa ca pana la urma va ajunge si la noi. Pana atunci, orice problema legata de atestarea unui produs traditional sau protectia europeana a acestuia se rezolva la Ministerul Agriculturii.
Producatorii individuali sau procesatorii care au venit si s-au interesat la noi despre obtinerea unei atestari au primit toate informatiile, dar noi nu putem elibera deocamdata nici un document in acest sens" - a precizat Romanescu.
Oficiul National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti are reprezentante in alte sase judete din tara - Iasi, Timis, Galati, Arges, Bihor si Alba -, acoperind toate regiunile tarii. Printre produsele traditionale atestate se numara painea cu cartofi, carnatii de Plescoi, branza in coaja de brad, pastravul afumat, magiunul de prune, borsul cu cimbrisor, fructe de padure si altele.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
In momentul inaugurarii oficiului, erau atestate, in intreaga tara, 1.800 de produse traditionale si ecologice, fiind 3.800 de operatori in sectorul ecologic.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura