Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oradea: Produse tradiţionale şi folclor la târgul de la Era


Primul târg de bunătăţi din acest an, începe astăzi la Era Shopping. Orădenii pot degusta miere, dulceţuri, preparate din carne şi brânzeturi, în acordurile ansamblului Mlădiţe de Tezaur din Beiuş.

Prima ediţie a Târgului Tradiţional de Bunătăţi din acest an începe mâine la Era Shopping Park. Până duminică, orădenii vor putea degusta şi cumpăra produse tradiţionale româneşti.

“Târgul din acest weekend va reuni peste 20 de expozanţi care vor veni cu mult apreciatele produse tradiţionale. Vizitatorii vor avea de ales de la miere, dulceţuri şi prăjituri şi până la produse şi preparate din carne sau caşcavaluri şi diferite soiuri de brânzeturi. Bucatele merg însă cel mai bine alături de ceva de băut. Producătorii locali vor fi prezenţi la târg cu numeroase tipuri de pălincă şi vin”, spune Ioana Ionescu, marketing manager Era Shopping Park.

Carne de cal şi vită de stepă

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Papa Imre, din Hajduszoboszlo, a adus la ediţiile trecute ale târgului produse din carne de cal, porc mangaliţă fără cholesterol şi vită de stepă. „Prefer clienţii români. Deja am găsit un spaţiu pentru a deschide la Oradea un restaurant cu specific unguresc şi cu produse ecologice”, a spus Papa Imre. Daniela Demian, din localitatea Husasău de Tinca, a adus la Oradea brânză maturată de capră şi oaie şi telemea de vacă. „Sunt produse organice, cu certificat. Avem o păşune bio iar furajele cu care hrănim cele trei sute de capre şi 2500 de oi sunt ecologice”, a spus Daniela Demian pentru adevarul.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016