Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Oradea: Produse tradiţionale şi folclor la târgul de la Era
Primul târg de bunătăţi din acest an, începe astăzi la Era Shopping. Orădenii pot degusta miere, dulceţuri, preparate din carne şi brânzeturi, în acordurile ansamblului Mlădiţe de Tezaur din Beiuş.
Prima ediţie a Târgului Tradiţional de Bunătăţi din acest an începe mâine la Era Shopping Park. Până duminică, orădenii vor putea degusta şi cumpăra produse tradiţionale româneşti.
“Târgul din acest weekend va reuni peste 20 de expozanţi care vor veni cu mult apreciatele produse tradiţionale. Vizitatorii vor avea de ales de la miere, dulceţuri şi prăjituri şi până la produse şi preparate din carne sau caşcavaluri şi diferite soiuri de brânzeturi. Bucatele merg însă cel mai bine alături de ceva de băut. Producătorii locali vor fi prezenţi la târg cu numeroase tipuri de pălincă şi vin”, spune Ioana Ionescu, marketing manager Era Shopping Park.
Carne de cal şi vită de stepă
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Papa Imre, din Hajduszoboszlo, a adus la ediţiile trecute ale târgului produse din carne de cal, porc mangaliţă fără cholesterol şi vită de stepă. „Prefer clienţii români. Deja am găsit un spaţiu pentru a deschide la Oradea un restaurant cu specific unguresc şi cu produse ecologice”, a spus Papa Imre. Daniela Demian, din localitatea Husasău de Tinca, a adus la Oradea brânză maturată de capră şi oaie şi telemea de vacă. „Sunt produse organice, cu certificat. Avem o păşune bio iar furajele cu care hrănim cele trei sute de capre şi 2500 de oi sunt ecologice”, a spus Daniela Demian pentru adevarul.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News