Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pagube de un miliard. Incendiu la una din fermele zootehnice ale Lacto Solomonescu


Patru ore de luptă cu flăcările! Pagube de aproximativ un miliard si jumatate in urma incendiului izbucnit marti la o ferma a SC Lacto Solomonescu! Pompierii botoşăneni au acţionat mai bine de 4 ore pentru stingerea şi înlăturarea efectelor negative ale incendiului declanşat la ferma de animale din satul Miron Costin, comuna Vlăsineşti.
Izbucnit la adpostul de animale, incendiul s-a extins cu repeziciune la depozitul de furaje din imendiata apropiere, din cauza vântului.

Peste 40 de servanţi - pompieri au lucrat ore în şir să potolească flăcările şi să protejeze clădirile din apropiere. Incendiul a fost anunţat la Centrul Operaţional al inspectoratului la ora 14.34 de unul dintre angajaţii fermei, care a apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita sprijin.

La faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detaşamentelor de Pompieri Botoşani şi Dorohoi şi Gărzilor de Intervenţie Săveni şi Truşeşti, cu opt autospeciale de lucru cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de 1.200 de m.p. şi cca. 65 de tone de furaje. S-au luat măsuri pentru localizarea şi stingerea incendiului, în cooperare cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Vlăsineşti şi cetăţenii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Intervenţia a fost îngreunată, pe de o parte, de cantitatea mare de furaje care întreţineau arderea, iar pe de altă parte de condiţiile meteorologice, respectiv lipsa umidităţii în atmosferă şi vânt, care favorizau propagarea incendiului. Pentru stingerea focarelor a fost necesara realimentarea celor 8 autospeciale de mai multe ori.

"Flăcările au distrus acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de 1.200 m.p., 65 tone furaje, instalaţia de alimentare cu apă, instalaţia electrica, un aparat de muls şi a degradat alte 35 de tone de furaje, pagube estimate la circa 150.000 de lei. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca un depozit de cereale şi alte clădiri din apropiere, estimate la 250.000 lei, să nu fie atinse de flăcări. Până la sosirea pompierilor lucrătorii fermei au scos din adăpost 90 de bovine. Cauza incendiului este în curs de stabilire", a precizat plt. Dorina Lupu, subofiter Relatii Publice in cadrul ISU Botosani.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016