Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pambac Cup Junior - miscare si alimentatie sanatoasa


Vineri 1 octombrie 2010, la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal Bacau s-a dat startul competitiei “Pambac Cup Junior”.

“Pambac Cup Junior” este o competitie de fotbal care se adreseaza elevilor de 10-12 ani din judetul Bacau, fiind organizata de AJF Bacau sub patronajul societatii bacauane Pambac SA.

Turneul se va desfasura in perioada 05 octombrie – 14 noiembrie 2010 si va cuprinde un numar de 12 echipe, ce vor fi impartite in 3 grupe a cate 4 echipe fiecare. Dorind sa atraga atentia asupra necesitatii practicarii sportului in randul copiilor de varsta scolara, competitia promoveaza dictonul “Minte sanatoasa intr-un corp sanatos”.

“Noi credem ca a face miscare si a te alimenta sanatos sunt doua concepte care stau la baza unui mod de viata sanatos. Daca prin produsele pe care le oferim consumatorilor nostri, promovam in permanenta o alimentatie sanatoasa, prin acest turneu de fotbal, ne-am propus sa atragem atentia asupra necesitatii practicarii sportului in randul copiilor de varsta scolara, pe care ni-i dorim cu totii sclipitori la minte si armonios dezvoltati”, ne-a declarat Tatiana Soldeanu, director de marketing Pambac.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


“E nevoie de o resuscitare a fotbalului juvenil din Bacau. Din acest motiv, noi, Asociatia Judeteana de Fotbal Bacau, cautam sa organizam cat mai multe competitii pentru juniori. Gratie sprijinului SC Pambac SA, sponsorul oficial al competitiei, putem sa organizam aceasta prima editie a intrecerii “Pambac Cup Junior””, a declarat Cristian Sava, presedinte AJF Bacau.

Calendarul competitional va debuta cu meciurilor din grupe. Tragerea la sorti a grupelor va avea loc luni, 4 octombrie 2010.
Echipele clasate pe primele doua locuri din cele trei grupe se vor califica in faza urmatoare. Semifinalele se vor desfasura in perioada 1-10 noiembrie, iar cele doua finale, se vor desfasura duminica, 14 noiembrie, la Sala Sporturilor din Bacau.

In finala, pe linga obisnuitele cupe si diplome ce vor reveni castigatorilor, toti copiii participanti la competitie vor fi rasplatiti cu premii in materiale sportive. Premiile vor consta in in sepci, genti pentru pantofi sport si tricouri originale ale echipei Deportivo Alaves – Spania si de asemenea mingi, toate fabricate de brandul spaniol “Kelme”. Suma oferita de Pambac pentru acest proiect este de 20.000 lei.

“Premiile puse in joc de sponsorul competitiei sunt atractive. La final, sunt sigur ca toti participantii, de la elevi la profesori, se vor declara incantati de derularea acestei intreceri sportive. Nu in ultimul rand, sunt ferm convins ca printre cei 120 de participanti se vor gasi multi copii talentati, care vor fi legitimati ulterior la cluburile bacauane”, a adaugat presedintele AJF.

“Ne dorim ca “Pambac Cup Junior” sa ofere copiilor un cadru competitional in care bucuria pentru miscare sa se impleteasca cu satisfactia performantei obtinute alaturi de echipa. Speram de asemenea, ca prin entuziasmul care insoteste de obicei competitiile sportive pentru copiii, sa atragem atentia adultilor asupra necesitatii implicarii in promovarea si sustinerea activitatilor sportive in scoli si in afara acestora. Programul pe care-l sustinem este modul nostru de a ne arata grija fata de dezvoltarea armonioasa a generatiei tinerei in acord cu dictonul “Minte sanatoasa intr-un corp sanatos”, a adaugat Tatiana Soldeanu.

Pambac SA este una dintre cele mai mari companii la nivel national din domeniul moraritului, pastelor, panificatiei.

Pambac este lider national la paste fainoase si detine brandurile Grania, Pambac, Gata, Flavora, Ador-gustul de acasa, Superfort, Patishop si Puufuulet.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016