Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pentru a putea beneficia de prima de instalare, tinerii fermieri trebuie sa urmeze cursuri agricole


Sunt sprijiniţi numai agricultorii tineri care au sau vor urma cursuri agricole. Statul acordă tinerilor care vor să-şi înfiinţeze o fermă la ţară un ajutor financiar de până la 25.000 de euro. Însă condiţiile de eligibilitate sunt greu de îndeplinit.

Valoarea ajutorului financiar diferă în funcţie de planul de afaceri şi suprafaţa de teren, dar nu poate depăşi suma de 25.000 de euro, bani acordaţi în două tranşe.



Plan de afaceri după norme europene

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Viitorul fermier trebuie să aibă la data depunerii dosarului maximum 40 de ani neîmpliniţi, să se instaleze pentru prima dată în exploataţia agricolă ca şef al acesteia şi să deţină sau să dobândească ulterior competenţe şi calificări agricole.

Primul pas pe care trebuie să îl facă viitorul fermier este să-şi achiziţioneze terenul. Ferma poate fi cumpărată, concesionată sau luată în arendă. Nu contează cât de mare este ferma, important este ca aceasta să fie eligibilă, iar în acest sens puteţi primi consultanţă de la biroul judeţean al Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP).

Al doilea pas este întocmirea unui plan de afaceri pentru care puteţi primi de asemenea consultanţă gratuită din partea reprezentanţilor Ministerului Agriculturii.

Planul de afaceri trebuie să includă detalii privind investiţiile care se realizează demonstrând că cel puţin 30% din sprijinul acordat va fi investit pentru realizarea conformităţii cu standardele comunitare, modernizarea şi dezvoltarea exploataţiei.

Citeste mai mult in Adevarul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016