Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Petre Daea a verificat prezenta produselor romanesti pe rafturile din hypermarket
Prezent la Buzau, in cadrul campaniei „Alege Oaia!”, acesta a vizitat si magazinul in parcarea caruia a avut loc evenimentul, pentru a se convinge ca produsele romanesti sunt bine reprezentate la raft.
Targul afost deschis in parcarea noului supermarket Kaufland, inaugurat saptamana trecuta in zona Unirii Sud, si oferind buzoienilor o gama variata de produse traditionale, majoritatea avand ca ingredient principal carnea de oaie.
Ministrul Daea a sosit la inaugurarea targului insotit de o delegatie din care au facut parte si reprezentanti ai administratiei locale, in frunte cu presedintele Consiliului Judetean, Petre Emanoil Neagu, si primarul Contantin Toma.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
De aemena, ministrul a mai fost intampinat de medicul vetrerinar Danut Pale, vicepresedinte al Comisiei pentru Agricultura din Camera Deputatilor, si de dr. Milea Marijan, directorul DSVSA Buzau.
Insotit de acestia, ministrul a facut un tur al standurilor producatorilor traditionali prezenti la targ, stand de vorba cu fiecare si degustand produsele expuse spre vanzare, despre care a garantat ca sunt de cea mai buna calitate si suta la suta naturale, respectand retetele traditionale.
Dupa ce a facut turul standurilor producatorilor autohtoni, ministrul a mers si in magazinul Kaufland, pentru a verifica prezenta la rafturi a produselor romanesti. El a trecut pe la sectorul de carne de oaie, pe la cel de oua si cel de lactate.
La finalul vizitei, acesta a declarat ca „in spatiile de comercializare, pe rafturile pentru consumatori, carnea de porc produsa de romani este tot mai prezenta. Am pornit timid, dar in acelasi timp hotarati. Am pornit timid pentru ca a fost un numar mic de animale,dar astazi, zilnic, in Romania se comercializeaza 1.000 de capete de suine, pregatite pentru comert. Este un lucru exceptional si acesta este drumul pe care trebuie sa mergem”.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 4.75 din 2 voturi