Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Piata laptelui: A fost aprobata fuziunea Albalact / Raraul


Acţionarii producătorului de lactate Albalact Alba Iulia (ALBZ) au aprobat de principiu marţi, în AGA, fuziunea cu firma Rarăul din Câmpulung Moldovenesc, la care deţinea 93,6% din capitalul social. Procesul de fuziune se va face prin absorbţia Rarăul de către Albalact.
"Acţionarii Albalact au aprobat de principiu, ieri, în adunarea generală extraordinară fuziunea Albalact cu Rarăul, prin absorbţia Rarăul de către Albalact. Compania Albalact deţinea până la această dată 93,6% din capitalul social al societăţii Rarăul (...). Fuziunea societăţilor Albalact şi Rarăul era absolut necesară pentru dezvoltarea unui management integrat eficient", se arată într-un comunicat al Albalact, citat de Mediafax.

În 2008, Albalact a achiziţionat 77% din acţiunile Rarăul, pentru intrarea pe segmentul brânzeturilor. Firma are un capital social de 8,16 milioane lei.

Rarăul este specializată în producţia de brânzeturi, inclusiv produse tradiţionale tip caşcaval, caş şi urdă, precum şi în producţia de lapte praf, unt şi produse proaspete tip smântână, iaurt, lapte bătut tip sana şi lapte pentru consum.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Producătorul Albalact a avut în primul semestru un profit net de 2,4 milioane de lei, în scădere cu 14% faţă de primele şase luni din 2009, rezultatul fiind afectat de deprecierea leului în raport cu euro din iunie. Cifra de afaceri a companiei a urcat cu 7,57%, la 125 milioane lei.

Compania este unul dintre primii cinci producători de lapte şi produse lactate din România. Cu un număr de peste 500 de angajaţi şi peste 6.000 de acţionari, compania comercializează produse proaspete pasteurizate şi UHT sub brand-urile sale Fulga, Zuzu, De Albalact şi Rarăul.

Firma are un capital social de 65,27 milioane lei, iar principalii acţionari ai firmei sunt Petru Ciurtin, cu 31,74% din titluri, Petru-Raul Ciurtin, cu circa 11% şi fondul de investiţii RC2 Limited, înregistrat în Cipru, cu o participaţie de 25,44%.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016