Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Preparate eco pe masa de Revelion
Cârnaţii din vânat, palinca de Oaş, cozonacul şi biscuiţii cu scorţişoară sunt preferatele românilor pentru festinul de Anul Nou. Mâncarea ecologică constituie o alternativă gustoasă şi sănătoasă la produsele tradiţionale făcute din carne de porc.
Preparatele ecologice ajung de Sărbători fie pe mesele celor care vor să fie în pas cu stilul „verde" de viaţă, fie în bucătăria persoanelor care ţin la sănătatea familiei. Foarte mulţi români nefamiliarizaţi cu conceptul „bio" confundă dieta eco cu cea de tip vegetarian.
Alimentele bio de pe masa festivă de Revelion pot însemna foarte bine brânză, pâine, carne, cârnaţi, cozonac, biscuiţi sau prăjituri. Diferenţa este că acestea trebuie să nu conţină chimicale.
Legumele şi fructele trebuie să fie cultivate pe terenuri curăţate de orice urmă de pesticide. Pentru a obţine brânză bio, hrana vacilor trebuie să provină dintr‑un sol nepoluat şi netratat cu vreo substanţă chimică.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
E drept că, în România, abia prin anul 2008 oamenii au început să dea de gustul alimentelor bio. Bolile societăţii moderne cauzate de o alimentaţie nesănătoasă şi doldora de chimicale i-au convins însă pe tot mai mulţi de beneficiile unui meniu eco.
Citeste mai mult in Adevarul
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News