Nici un crescător de porci din Teleorman nu a venit cu carne, în aceste zile premergătoare sărbătorii Crăciunului, în cea mai mare piaţă agroalimentară din judeţ de la Alexandria.
Ieri a fost însă "bătaie", în aceeaşi piaţă centrală, la mai mulţi comercianţi de carne, unde preţurile păreau aproximativ egale pentru sortimentele aflate la vânzare. Cea mai căutată a rămas pulpa de porc, cu preţuri cuprinse între 17 şi 18 lei/kg, cotletul fiind pe primul loc, cu 25 lei/kg. De asemenea, s-a comercializat în piaţă ceafă de porc – 20 lei, costiţe – 15 lei, limbă – 15 lei, ficat şi rinichi – 8 lei, picioare – 6 lei, cozi – cinci lei pentru fiecare kilogram, informeaza Agerpres.
Potrivit evaluărilor Direcţiei Sanitar Veterinare şi Controlul Alimentelor Teleorman, cu prilejul sărbătorilor de iarnă în judeţ sunt sacrificaţi circa 65.000 de porci, populaţia preferând ritualul tradiţional, deşi medicii din mai multe localităţi dispun de 22 pistoale cu glonţ captiv pentru asomare
Ieri a fost însă "bătaie", în aceeaşi piaţă centrală, la mai mulţi comercianţi de carne, unde preţurile păreau aproximativ egale pentru sortimentele aflate la vânzare. Cea mai căutată a rămas pulpa de porc, cu preţuri cuprinse între 17 şi 18 lei/kg, cotletul fiind pe primul loc, cu 25 lei/kg. De asemenea, s-a comercializat în piaţă ceafă de porc – 20 lei, costiţe – 15 lei, limbă – 15 lei, ficat şi rinichi – 8 lei, picioare – 6 lei, cozi – cinci lei pentru fiecare kilogram, informeaza Agerpres.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Potrivit evaluărilor Direcţiei Sanitar Veterinare şi Controlul Alimentelor Teleorman, cu prilejul sărbătorilor de iarnă în judeţ sunt sacrificaţi circa 65.000 de porci, populaţia preferând ritualul tradiţional, deşi medicii din mai multe localităţi dispun de 22 pistoale cu glonţ captiv pentru asomare
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News