Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pretul curentului electric furnizat de Hidroelectrica, mai mic cu 1 ban

pretul-curentului-electric-furnizat-de-hidroelectrica-mai-mic-cu-1-ban

Consumatorii casnici se vor bucura de un pret cu 1 ban (0,01 lei) mai mic pentru curentul electric furnizat de Hidroelectrica.


"Oferim energie verde, pe care o putem furniza in orice locatie din Romania, iar procesul de alegere a serviciilor Hidroelectrica este simplu si nu presupune intreruperi in alimentare. Mizam pe corectitudine in relatia cu clientii nostri, iar contractul pe care il punem pe masa nu are niciun fel de costuri aditionale sau clauze ascunse. In plus, comunicarea cu compania si transmiterea documentelor se poate face online", a afirmat Bogdan Badea, presedintele directoratului Hidroelectrica.
 
Actiunea este ca urmare a strategiei companiei de a-si creste numarul de clienti pe zona de furnizare odata cu liberalizarea completa a pietei de energie.
 
"Ne dorim sa aducem energie romaneasca in casele romanilor, de la producator, direct la consumator. Suntem racordati la realitatile momentului si asteptam cu interes deschiderea pietei de energie. Hidroelectrica a demonstrat ca este o companie competitiva si ca adevarata performanta se vede atunci cand exista piata concurentiala. Avem sperante mari pentru anul 2021 si suntem convinsi ca eliminarea distorsiunilor arbitrare produse de OUG 114 va avea ca efect obtinerea unor preturi corecte la electricitate, precum si stimularea investitiilor in sector", a adaugat Badea.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Compania a infiintat un call center, a intarit structurile suport si infrastructura IT.
 
Hidroelectrica este cel mai mare producator roman de energie electrica si principalul furnizor de servicii tehnologice necesare in Sistemul Energetic National. Compania are in exploatare un numar de 209 centrale hidroelectrice, cu o putere instalata totalizand 6.482 MW.
 
Planurile strategice ale companiei includ diversificarea portofoliului de productie catre zona energiei verzi si a serviciilor adiacente: infiintarea/achizitionarea de parcuri eoliene onshore si offshore, fotovoltaice, productie de hidrogen, precum si dezvoltarea unei retele de statii de incarcare a automobilelor electrice.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton