Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Preţurile record la alimente susţin exporturile SUA


Aceleaşi preţuri-record au provocat revolte în Algeria şi limitarea exporturilor Indiei. Aceleaşi preţuri-record ale produselor alimentare, care au provocat revolte în Algeria şi limitarea exporturilor Indiei, determină America să aibă cele mai mari exporturi de produse agricole, în timp ce inflaţia se află la cel mai scăzut nivel din 1960.
Costurile alimentelor la nivel global au crescut anul trecut cu 25%, ajungând la un nivel-record în decembrie 2010, potrivit Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Ţările au cheltuit cel puţin 1.000 de miliarde de dolari pe importuri, iar cele mai sărace state au plătit mai mult cu 20% pentru acestea, comparativ cu 2009, a mai anunţat ONU.

În Statele Unite, vânzările de alimente au crescut cu 1,5%, anul trecut, iar pentru 2011 se estimează un avans de două puncte procentuale, potrivit datelor Departamentului de Agricultură din SUA (USDA).

Guvernele de la Beijing şi Belgrad încearcă să stimuleze importurile, să limiteze vânzările sau să elibereze stocurile pentru a reduce inflaţia la alimente. Creşterea preţurilor va determina un avans al exporturilor americane cu 16%, la un record de 126,5 miliarde dolari, în acest an, potrivit unei estimări a USDA.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Comercianţii din SUA au în plan scumpiri

În timp ce consumatorii din SUA nu au simţit aceste majorări, comercianţii precum Winn-Dixie au anunţat că au în plan scumpiri mai ales că, potrivit unui sondaj al Bloomberg, preţul mărfurilor va continua să crească.

citeste mai mult in curierul national
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016