Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prima varianta a noului PNDR a fost transmisa catre CE. Sumele alocate fermelor de familie vor creste de 3.5 ori

prima-varianta-a-noului-pndr-a-fost-transmisa-catre-ce-sumele-alocate-fermelor-de-familie-vor-creste-de-35-ori

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a transmis vineri prima varianta a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014 – 2020 catre serviciile specializate ale Comisiei Europene.


Potrivit documentului, sumele alocate pentru dezvoltarea infrastucturii de irigatii vor creste de 2.5 ori, in vreme ce sprijinul financiar pentru fermele de familie va fi majorat de 3.5 ori.
MADR este primul minister din Romania care furnizeaza Comisiei Europene o varianta de lucru a unui Program european de finantare.

In ultima perioada Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 a parcurs un amplu proces de consultare publica prin care toti cei implicati au avut ocazia sa isi spuna opinia asupra acestei prime forme consultative.

”Am transmis varianta de lucru a PNDR 2014 – 2020. Asteptam emiterea de catre Comisia Europeana a regulamentelor de implementare si a actelor delegate. Vreau sa accentuez faptul ca suntem in grafic si ne tinem promisiunea de a demara cat mai repede acest nou Program pentru ca mediul rural romanesc sa beneficieze de fondurile europene atat de necesare. Nu in ultimul rand, as dori sa multumesc tuturor celor implicati in consultari”, a declarat Daniel Constantin, ministrul agriculturii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pentru intervalul 2014-2020, bugetul programului a fost redus la 7,8 miliarde de euro. Noul Program National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 va avea 14 masuri, fata de 24 de masuri, cat avea PNDR 2007-2013.

Noul proiect isi propune pe langa simplificare procedurilor de accesare, si dezvoltarea unor grupuri de consultanta in cadrul primariilor, care sa faciliteze accesul fermierilor la informatie.
Gradul de absorbtie pentru Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2007-2013 a fost de 91%, iar suma totala alocata a fost de 9,67 miliarde de euro
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016