
Cei cinci producatori si-au redus si din cota de piata, in valoare, de la 42,6% la 32,6% in perioada analizata. Din punct de vedere al preferintelor de consum, painea alba este lider detasat, cu o cota de piata de 70,8%, in volum, si de 66,9%, in valoare. Painea graham detine o cota volumica de doar 4,6%, in scadere cu doua puncte procentuale fata de perioada anterioara, in timp ce painea de secara are o cota de 4,1%, potrivit sursei citate. Romanii prefera franzela, produs care are o cota de 80,4%, in volum, in crestere cu 5,7% fata de perioada august 2006-iulie 2007, urmata de painea toast, care si-a scazut cota de piata, in volum, de la 20,5%, in perioada anterioara, la 12,2% in intervalul august 2007-iulie 2008, si de painea rotunda care a crescut, in volum, de la 3,6% la 5,4%, conform MEMRB.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Business Stadard
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News