Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Primii 5 producatori de paine au pierdut din cota de piata
Romanii prefera in continuare painea alba, sortiment care detine circa 70,8% din volumul pietei de profil, in crestere usoara, circa o treima din piata fiind detinuta de un numar de cinci producatori, respectiv Vel Pitar, Boromir, Trans Agape, Harmopan si Matalart, potrivit unui studiu al companiei de cercetari de piata MEMRB. Cele cinci companii si-au redus cota de piata in perioada august 2007-iulie 2008 la 29,5%, in volum, fata de 38,1% in perioada anterioara, potrivit unui studiu al companiei de cercetari de piata MEMRB, scrie Business Standard
Cei cinci producatori si-au redus si din cota de piata, in valoare, de la 42,6% la 32,6% in perioada analizata. Din punct de vedere al preferintelor de consum, painea alba este lider detasat, cu o cota de piata de 70,8%, in volum, si de 66,9%, in valoare. Painea graham detine o cota volumica de doar 4,6%, in scadere cu doua puncte procentuale fata de perioada anterioara, in timp ce painea de secara are o cota de 4,1%, potrivit sursei citate. Romanii prefera franzela, produs care are o cota de 80,4%, in volum, in crestere cu 5,7% fata de perioada august 2006-iulie 2007, urmata de painea toast, care si-a scazut cota de piata, in volum, de la 20,5%, in perioada anterioara, la 12,2% in intervalul august 2007-iulie 2008, si de painea rotunda care a crescut, in volum, de la 3,6% la 5,4%, conform MEMRB.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Business Stadard
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura