Dupa ce in 2009 afacerile business-ului de cofetarie si patiserie au scazut cu 5%, prima jumatate a anului a adus noi scaderi. Motivele? Pe langa fluctuatiile economice si "tristetea generala" a romanilor care nu mai "gusta" atat de mult dulciurile, perioada verii aduce si o multime de fructe pe tarabe, uneori preferate prajiturilor. Ce planuri are Carmen Friptu, "mana dreapta" a lui Copos, si cea care conduce Ana Pan?
Ana Pan este primul business al omului de afaceri George Copos. Primul magazin a fost infiintat in 1990, in prezent compania avand 19 magazine proprii si 5 francize in Bucuresti si in imprejurimi.
Desi absolventa a facultatii de cibernetica, Friptu spune ca a conduce Ana Pan i se potriveste ca o manusa, intrucat "pana la urma, totul este o reteta, totul este calculat".
Citeşte interviul acordat de Ana Friptu cotidianului economic dailybusiness.ro
Ana Pan este primul business al omului de afaceri George Copos. Primul magazin a fost infiintat in 1990, in prezent compania avand 19 magazine proprii si 5 francize in Bucuresti si in imprejurimi.
Desi absolventa a facultatii de cibernetica, Friptu spune ca a conduce Ana Pan i se potriveste ca o manusa, intrucat "pana la urma, totul este o reteta, totul este calculat".
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeşte interviul acordat de Ana Friptu cotidianului economic dailybusiness.ro
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News