Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magiunul de Topoloveni primeste distinctia "Superior Taste Award" din partea International Taste and Quality Institute


Magiunul natural de prune Topoloveni – primul aliment traditional romanesc medaliat de International Taste and Quality Institute, Bruxelles, cu distinctia „Superior Taste Award”.
Magiunul natural de prune Topoloveni a fost medaliat de International Taste&Quality Institute, din Bruxelles cu premiul „Superior Taste Award”. Magiunul natural de prune Topoloveni este un produs al companiei SC Sonimpex Serv Com SRL.

In urma degustarii in orb (nu se cunosc produsele), facuta de 60 de bucatari cu prestigiu din intreaga lume, Magiunul natural de prune Topoloveni a convins ca este un produs de calitate, atat nutritional, cat si din punct de vedere organoleptic. Astfel, magiunul natural de prune Topoloveni devine primul produs alimentar traditional din Romania care primeste o astfel de distinctie din partea renumitului Institut.

International Taste and Qality Institute (iTQi) este cea mai importanta organizatie care promoveaza alimentele si bauturile de calitate, avand un juriu format din bucatari renumiti din Europa si din experti somelieri. „Superior Taste Award”, medalie pe care a primit-o si magiunul natural de prune Topoloveni, este o garantie a superioritatii produselor alimentare si un puternic instrument de marketing pentru cei care sunt distinsi de prestigiosul institut. Firmele medaliate pot folosi beneficiile aduse de premiu pe o perioada de trei ani.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Juriul International Taste & Quality Institute – iTQi este unic in lume deoarece este selectat in urma unui parteneriat exclusiv cu organizatii culinare de renume, cu Association de la Sommellerie Internationale (ASI) si cu alti experti in arta culinara si a bauturilor. Toti chefii din juriu fac parte din echipele unor restaurante bine cotate in ghidul Michellin, premiul obtinut de Magiunul natural de prune Topoloveni, fiind cu atat mai important.

Bibiana Stanciulov(administrator SC Sonimpex Serv Com SRL): „Este prima recunoastere internationala a unui brand traditional, realizat dupa o reteta autentica romaneasca, veche de 100 ani. Magiunul natural de prune Topoloveni, primul si singurul produs romanesc cu protectie nationala si inscris la Bruxelles pentru obtinerea indicatiei geografice protejate la nivel european, depaseste notorietatea nationala spre recunoasterea internationala. Premiul este cu atat mai meritoriu cu cat este obtinut de un produs traditional, specific unui singur popor, avand savoare in mod strict pentru papilele gustative ale acestuia. Consider ca este un act de obligatie cetateneasca si respect inalt fata de tara noastra, sa promovam valorilor care ne identifica autenticitatea, traditionalitatea, in orice domeniu al vietii noastre. Arta culinara se inscrie in actele de cultura nationala. Sunt fericita, alaturi de echipa Sonimpex, ca am reusit sa impunem un gust traditional romanesc, un dulce sanatos, la nivel international. Acest premiu international ne determina si ne ajuta sa continuam in lupta pentru impunerea alimentelor dulci, fara zaharuri adaugate, naturale, sanatoase, in alimentatia de fiecare zi. Distinctia de astazi nu ar fi existat fara sustinerea morala de care am beneficiat din partea Domnului Profesor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, care a crezut in noi si in calitatea produsului nostru de la inceput. Cred ca prin acest premiu a fost recunoscuta calitatea gastronomiei poporului roman la nivel international si a stiintei alimentatiei sanatoase.”

Despre Magiunul natural de prune Topoloveni:
Magiunul natural de prune Topoloveni este produs de compania SC Sonimpex Serv Com SRL, dupa o reteta pastrata cu sfintenie inca din 1914. Munca si daruirea producatorilor a fost rasplatita prin listarea in baza de date a Comisiei Europene in vederea obtinerii indicatiei geografice protejate (IGP), devenind primul produs romanesc care primeste o astfel de recunoastere.

Magiunul natural de prune Topoloveni a primit titlul de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regale a Romaniei, pentru urmatorii trei ani. Ceremonia a avut loc, luni 8 februarie 2010, la Palatul Elisabeta, Sala Regilor, iar amfitrioni au fost Altetele Sale Regale, Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei si Principele Radu al Romaniei.

Prin testele realizate la Institutul de Cercetari Alimentare si la Institutul LAREX s-a demonstrat ca magiunul natural de prune de Topoloveni nu are zahar adaugat , nici un alt aditiv alimentar si fibra alimentara peste 30% ceea ce il defineste ca aliment functional . Din analize a rezultat ca reduce riscul constipatiei, determina scaderea colesterolului, previne aparitia maladiilor cardiovasculare, previne obezitatea, este benefic asupra sanatatii oaselor, are efect in scaderea aparitiei cancerelor, in special al celui de colon , previne aparitia imbatranirii precoce si a celulitei, stimuleaza sistemul imunitar prin cresterea rezistentei la infectiile virale . Datorita cantitatii foarte mari de fibre alimentare magiunul stimuleaza procesele naturale de detoxifiere prevenind astfel si oboseala cronica. magiunul natural de prune de Topoloveni este un bun adaptogen natural care reduce astfel stressul prin intarirea mecanismelor naturale de adaptare. Ca energizant general al organismului ajuta la furnizarea de “combustibil”gata de utilizat de catre creier ,muschi, alte organe vitale. De asemenea, poate fi consumat de persoanele suferinde de diabet, avand index glicemic scazut, 39, 25 grame de magiunul natural de prune de Topoloveni fiind echivalentul unei felii de paine (1 BE). Poate fi consumat de la varsta de 6 luni, in momentul in care se incepe diversificarea alimentatiei.

Magiunul natural de prune de Topoloveni are caracteristici organoleptice deosebite care pastreaza aroma, gustul si savoarea produselor traditionale, produse care reamintesc candoarea copilariei, cand bunica pregatea asemenea bunatati. Produsul este puteric vitaminizant, mineralizant, energizant datorita conditiilor menajante in care sunt procesate cele 4-5 soiuri de prune proaspete romanesti. In cadrul unei diete diversificate, echilibrate si a unui stil de viata sanatos, magiunul natural de prune de Topoloveni este indicat ca aliment sanatos.

Incepand cu 1 aprilie, borcanul de magiun de prune Topoloveni are o noua imagine. Magiunul fiind un produs premium avea nevoie de o eticheta noua, care sa il reprezinte. Pana la epuizarea stocului, in magazine se vor gasi si borcanele cu eticheta veche.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016